Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagreb: Ivić ima ugovor do '18. i zasad nema riječi o transferu

Zagreb: Ivić ima ugovor do '18. i zasad nema riječi o transferu
1

Mladog hrvatskog golmana želi poljsko Kielce, a iako je Planet Handball pisao kako je već potpisao s Poljacima, Ante Ančić iz Zagreba kaže da interes postoji, no nema riječi o transferu još

VIDEO

Dugogodišnja ljubav Kielca i hrvatskih rukometaša mogla bi se nastaviti odlaskom Zagrebova golmana u poljski klub. Filip Ivić (23) na ljeto bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor. 

Tako je barem jučer javio Planet Handball. No u PPD Zagrebu tvrde da to i nije baš tako jednostavno.

- Filip Ivić s nama ima ugovor do 2018. godine. Kielce je pokazalo interes, ali zasad nema riječi o transferu - rekao nam je direktor “plinara” Ante Ančić.

Međutim, to ne znači da se stvari neće promijeniti.

- Ako se nađe zajednički interes svih triju strana, možemo pregovarati - dodao je Ančić.

U Kielcu trenutačno igraju četiri hrvatska rukometaša - Manuel Štrlek, Denis Buntić, Ivan Čupić i Marin Šego. Prije ove sezone Željko Musa iz Kielcea je otišao u Njemačku, a dio karijere u tum je klubu proveo i Mirza Džomba.

Izvjesno je da će Štrlek ostati u klubu i iduće sezone, no Buntić odlazi u Szeged, a Čupić u Vardar. Ostaje vidjeti što će biti sa Šegom, koji golmanske dužnosti trenutačno dijeli sa Slawomirom Szmalom. Ostane li Šego, a dođe Ivić, Kielce će iduće sezone imati hrvatski golmanski tandem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju