Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zagreb otvara Ligu prvaka: Za ovo se mjesecima spremamo

Zagreb otvara Ligu prvaka: Za ovo se mjesecima spremamo
1

Svim mojim igračima Liga prvaka je veliki motiv, logično je da se osjeti pozitivna nervoza, ali to je dobro, najavio je prvu ovogodišnju utakmicu u LP Boris Dvoršek

VIDEO

Rukometaši CO Zagreba u subotu u 18 sati u Areni Zagreb igraju prvu utakmicu Lige prvaka. Protivnik je stari 'prijatelj' Celje.

- Od sedmog mjeseca spremamo se za Ligu prvaka, ispunili smo sve planove i jedino što očekujem je da bude 'fajterska' tekma, da moji mladi dečki na terenu ispadnu frajeri - rekao je trener Zagreba Boris Dvoršek i dodao:

- Nema nervoze ni pritiska, raspoloženje je sjajno. Svi jedva čekaju da počne Liga prvaka.

Optimizam u redovima Zagreba podgrijava činjenica da prvu utakmicu igraju pred svojim navijačima, a ni protivnik nije jak kao prošlih godina.

- Celje? Skautirali smo ih do u detalje, igrali smo na pripremama protiv njih. Znamo sve o njima, ali i oni o nama. Slične smo momčadi. Oni su također jako mladi, puno trče, igraju na kontre i polukontre - priča trener te nastavlja:

- Svim mojim igračima Liga prvaka je veliki motiv, logično je da se osjeti pozitivna nervoza, ali to je dobro. Vidim da dečkima ne nedostaje motiva. Mandalinić i Stepančić igraju sve zrelije. Iz utakmice u utakmicu vidi se da stječu iskustvo. Pomogle su im utakmice protiv jakih protivnika na pripremama.

Marić: Nadam se da ćemo privući publiku

Marino Marić trebao bi biti jedan od oslonaca ove sezone.

- Mladi smo, želimo napraviti što bolji rezultat i privući publiku. Uvjereni smo da će ova sezona u LP biti bolja nego prošla - rekao je Marino i dodao:

- Nadam se da će navijači prepoznati našu hrabrost i borbenost. To je najbolja pozivnica za sve utakmice.

Löwen već izgubio bod

- Veszprem i Löwen glavni su favoriti za vrh skupine, a mi St. Peterburg, Zaporožje i Celje ćemo se boriti za prolazak - najavio je Dvoršek.

No Nijemci su već zapeli na samom početku. Da će biti opasan protivnik Zagrebu pokazalo je Zaporožje koje je na gostovanju kod Löwena odigralo 31-31. U istoj Zagrebovoj skupini A Veszprem, koji je jedan od kandidata i za europski naslov, protutnjao je Rusijom. St. Peterburg je izgubio s velikih 28-15. Sulić je kod gostiju zabio četiri gola.

Rukometaši Zagreba odlično su otvorili SEHA ligu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika