Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zagreb se vraća u svoju Arenu, dolaze moćni i bogati Rumunji

Zagreb se vraća u svoju Arenu, dolaze moćni i bogati Rumunji
2

Imaju luksuz iz Barcelone dovesti igrače kao što su Sorhaindo, Ali Zein ili prije nje uzeti Bohana. Kašparek, Kukić, Gurbindo, naš Ante Kuduz, pa starosjedioci Dissinger, Mamdouh... Momčad koja je realno u Areni favorit.

VIDEO

Drugu utakmicu zaredom u Ligi prvaka PPD Zagreb će biti domaćin. Nakon remija s Wislom u Varaždinu, u Zagreb u srijedu (18:45) dolazi Dinamo Bukurešt, još jedan protivnik iz ranga pobjedivih.

Nakon tri kola i Zagreb i Rumunji imaju po tri boda, oboje su pobijedili Porto, dok Dinamo ima kapital s bodom iz Danske protiv GOG-a. 

'Plinari' u Varaždinu do boda protiv favorita: Imali napad za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti
'Plinari' u Varaždinu do boda protiv favorita: Imali napad za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti

- Ekipa Dinamo Bukurešta ljubiteljima rukometa se u ovom trenutku možda i ne čini kao veliko rukometno ime, međutim, riječ je o ekipi koja u svom rosteru ima veliki broj visoko kvalitetnih igrača u koje je uložen veliki novac zadnjih godina, na čelu s dugogodišnjim trenerom Barcelone Xavijem Pascualom - najavio je protivnika trener Zagreba Ivica Obrvan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo je ove sezone još malo pojačao legiju stranaca, ima luksuz iz Barcelone dovesti igrače kao što su Sorhaindo, Ali Zein ili prije nje uzeti Bohana. Kašparek, Kukić, Gurbindo, naš Ante Kuduz, pa starosjedioci Dissinger, Mamdouh... Momčad koja je realno u Areni favorit.

Varaždin: Susret EHF Lige prvaka, PPD Zagreb - Orlen Wisla Plock

 

- Radi se o vrlo teškom i izazovnom protivniku, možda čak po vrijednosti ekipe i broju vrhunskih igrača, bolji od Wisle. Trebat će nam kvalitetna igra u svim segmentima rukometne igre, i obrane i napada, s velikim doprinosom golmana, da dođemo do željenog rezultata, a to bi bila pobjeda koja bi nas podigla na pet bodova - dodao je Obrvan.

- Pobjeda bi pred stanku od tri tjedna bila značajna za nas, za naše samopouzdanje i ono što nas čeka u narednim utakmicama Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...