Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zagreb se vratio od 0-3 u 15 minuta protiv Belupa!

Zagreb se vratio od 0-3 u 15 minuta protiv Belupa!
6

Golovima Krstanovića, Piškora i Jefthona, Zagreb je došao do 3-3 i spasio bod. Rijeka je nastradala kod Lokomotive, Varteks okrenuo protiv Intera...

VIDEO

Kada je Mateas Delić u 65. minuti opalio iz daljine i poslao već treću loptu iza leđa golmana Zagreba Marina Skendera, činilo se da je priči kraj. Publika je u Kranjčevićevoj odmahivala rukom, Zagreb je ponovno igrao utakmicu iz noćnih mora. Ali nije odustajao! Igor Štimac stajao je uz aut-liniju, pokušavao podići svoje igrače i - uspio. Krstanović je u 74. minuti pogodio glavom, pet minuta prije kraja zabio je i Piškor, a konačnih 3-3 donijela je bomba Brazilca Jefthona s 22-23 metra u 90. minuti.
- Ponosan sam na svoje igrače. Ispraznili smo se nakon Hajduka, imali smo dan manje odmora od Slavena, puno je i ozljeda... Ali uspjeli smo - zadovoljno je rekao Igor Štimac i dodao:
- Ponovno smo dali golove iz kvalitetnih akcija, a s druge strane smo poklanjali šanse protivniku.
Gosti iz Koprivnice poveli su preko Posavca iz penala, branič Rogulj je povisio, a Delić pogodio za 3-0. Nije bilo dovoljno.
- Imali smo sve, a na kraju se spašavali. Bod u gostima smo uzeli, ali nisam sretan - kaže trener Belupa Zlatko Dalić.
- Igraš onoliko koliko ti protivnik dopusti. Igrači Slavena su sami sebi stvorili pritisak povlačenjem - nadovezao se Štimac.
Šibenik je na Šubićevcu dobio Croatiju iz Sesveta golovima Božića i Zeca i iskoristio kiks Dinama. Opet su Šibenčani na samo tri boda zaostatka. Sigurno je do pobjede došla i Cibalia. U Vinkovcima je pao Zadar (2-0) u utakmici s dva crvena kartona. Husić je 'izletio' kod Cibalije, Maruna kod Zadra.
Neugodan šamar doživjela je Rijeka u Maksimiru, gdje su izgubili 3-0. Ali ne od Dinama, već od Lokomotive, iste one momčadi koju su u prvom kolu dobili 6-0. Prva tri udarca u okvir gola 'lokosima' su ušla, prekide su besprijekorno koristili. Karlovac je dobio Međimurje na svom travnjaku, a Varteks je preokrenuo protiv Intera. Šarić je doveo Zaprešićane u vodstvo, no Smrekar i Mumlek zabili su za tri boda.


PRVA HNL, 16. KOLO








TABLICA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...