Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zagrebaši spremni za Kiel: Čini se da nas se boje, ne ležimo im

Zagrebaši spremni za Kiel: Čini se da nas se boje, ne ležimo im
5

U zagrebačkoj Areni u subotu je na rasporedu prva utakmica četvrtfinala rukometne Lige prvaka. Zagreb igra protiv Kiela koji u Bundesligi nije još izgubio ove sezone

VIDEO

Pred najvažniju utakmicu sezone kapetan CO Zagreba Zlatko Horvat potpisao je novi ugovor na tri godine. Sa hrvatskim prvakom produljio je i Lovro Šprem koji je potpisao na četiri godine. Bit će to dodatni poticaj za Kiel u Areni.

- Velika je to utakmica, nemamo nikakvog pritiska. Mi ćemo svoje odigrati i pokušati iznenaditi Kiel - najavio je Horvat prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u subotu u 19.15.

- Znamo tko je i što Kiel. Znamo i što su napravili ove sezone u Bundesligi. Recept za njih je 6-0 obrana, neka oni samo pucaju izvana, a mi ćemo trčati i boriti se. Cilj je dobro im se suprostaviti pa što bude - otkriva dio taktike novi trener Zagreba Slavko Goluža. 

Hrvatski izbornik i trener Zagreba se vjerojatno najboljoj vanjskoj liniji svijeta namjerava suprostaviti visokom 6-0 zonom. U sredini bi trebali dominirati Gojun i Kopljar, a iz toga će se, nada se Goluža, rađati kontre s Horvatom i Štrlekom.

- Mi njima ne ležimo, čini mi se kako nas se malo i boje. Iako su strašna momčad, ne bojimo ih se - pun je samopouzdanja sportski direktor Zagreba Božidar Jović.

Velika očekivanja između ostaloga temeljena su i na napokon zdravom Baliću.

- Borit ćemo se, truditi i dati sve od sebe. spreman sam, treniram normalno već neko vrijeme pa što bude - rekao je kratko Balić.

O njegovu raspoloženju u subotu će puno ovisiti. Trener uvjerava da su svi zdravi i spremni.

- Balić se oporavio, Štrlek je imao problema s preponama, ali igrat će i s jednom nogom ako treba. Ne igra se svaki dan protiv Kiela, neka im to bude dodatni motiv. Ne bih volio da igraju 3-2-1 obranu, s tim su napravili nered u Bundesligi - zaključio je Goluža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju