Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zagrebaši ostali bez bodova, Šebetić bez zuba u Mađarskoj

Zagrebaši ostali bez bodova, Šebetić bez zuba u Mađarskoj
1

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb pružili su još jednu borbenu predstavu u Ligi prvaka, ali su izgubili. Bolji od hrvatskog predstavnika bio je Veszprém u Mađarskoj

VIDEO

U susretu 12. kola A skupine rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je poražen na gostovanju u Mađarskoj od Veszpréma 25-27 (12-16) upisavši sedmi poraz u skupini.

Hrvatski prvak je pružio hrabru i borbenu igru, nažalost to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv europskog doprvaka. Presudilo je čak 17 tehničkih pogrešaka hrvatskog prvaka što je zaista previše u jednom susretu Lige prvaka.

Mađarski sastav je tijekom prvog poluvremena imao i sedam pogodaka razlike, no PPD Zagreb je polako smanjivao zaostatak i pet minuta prije kraja susreta imao napad za izjednačenje, no Šebetić je bio neprecizan. U kontri je Veszprém zabio za 24-22 i potom održao prednost od dva gola do kraja utakmice.

Bila je to druga pobjeda Veszpréma protiv hrvatskog prvaka ove sezone u LP te osma uzastopna. Posebno će je pamtiti Luka Šebetić kojemu je nakon jednog duela ispao zub.

 

Lavovi se nakon gladijatorske bitke u Veszprému vraćaju bez bodova, ali i bez jednog zuba! :)

Posted by RK Zagreb on 21. veljače 2016

Kod Mađara na čijim vratima je branio Mirko Alilović, najefikasniji su bili naš Ivan Slišković sa sedam, te Momir Ilić i Laszlo Nagy sa po šest golova, dok je Renato Sulić dodao dva gola. U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Dobrivoje Mirković, Stipe Mandalinić, Zlatko Horvat i Leon Šušnja s po četiri gola.

Na ljestvici vode Flensburg i PSG s po 20 bodova, dok je Veszprém na trećem mjestu s 19 bodova. PPD Zagreb ostao je na petom mjestu sa devet bodova. U idućem kolu PPD Zagreb će 27. veljače ugostiti Celje PL.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...