Obavijesti

Sport

Komentari 16

Zaigrajte Europoly: Igra samo za navijače dobrih živaca...

Zaigrajte Europoly: Igra samo za navijače dobrih živaca...
1

Slaven Bilić prošao je put od genijalca do neznalice i natrag. Uz puno sreće ostao je izbornik i odveo Hrvatsku na Europsko prvenstvo. Zaigrajte Europoly s njim

VIDEO

Društvena igra Europoly namijenjena je svim navijačima hrvatske reprezentacije koji su uspjeli “preživjeti” šokantne kvalifikacije. Mogu zaigrati i reprezentativci, oni su također dio ove zanimljive igre. Budite spremni na tragične trenutke, u nekoliko situacija bit ćete na rubu ispadanja, no nemojte prestati boriti se, možda na kraju sve ispadne dobro. Znate da je nogomet ćudljiva igra, u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolji. Nemojte da vas to obeshrabri jer se sve može promijeniti u samo 14 minuta. Iako se u nekom trenutku sve čini izgubljenim, uvijek vas može spasiti nekakav “džoker”, koji možda nije igrao u reprezentaciji malo manje od godinu dana. 

Nemojte zaboraviti novac, pardon, puno novca, jer biste prije kraja mogli igrati na kredit. Nazivat će vas rasistom, prijetit će vam otkazom, govorit će vam da nemate autoriteta, a zbog straha ćete se morati i kamuflirati bradom. I kad ste pomislili da ste se ponovno vratili na pravi put i da su vas konačno počeli častiti rundama, može vam se dogoditi odlazak u zatvor, odnosno u Grčku, gdje će vam zadnje na pameti biti kulturno uzdizanje nego prije svega spašavanje žive glave, ako se to uopće da spasiti. No čak i tad još niste izgubili sve živce jer igra, vjerovali ili ne, još traje. Dobit ćete još jednu šansu iako je možda niste zaslužili, ali budući da u džepu imate još nešto novca, šteta bi bilo napustiti igru.

U samoj završnici budite spremni na sve, puno riskirajte, odlučite se na poteze koje inače ne biste povukli. Iznenadite suparnika jer vam ionako ništa više nije ostalo. Izgubili ste sve kredite i samo vas još čudo može spasiti. Nije isključeno da ćete završiti u zatvoru, a to bi vam čak mogla biti najblaža kazna.

Oboružajte se također kulenom i čipsom jer će vam i toga brzo ponestati. Provjerite radi li vam hladnjak i je li pivo dovoljno ohlađeno. I za cuganje i za vidanje rana. Za živce vam ionako nemamo savjet. Njih ćete svejedno izgubiti. Za igru je potrebna jedna kocka, šest igrača (od 7 do 77 godina) i otvarač za pivo. Navalite...

START

1) Dobar početak

Krećeš pobjedom u Latviji 3-0 i imaš pravo na još jedno bacanje kockica. Sjajan start!

2) Prva opomena

Samo 0-0 s Grčkom u Zagrebu. Ni ne slutiš koliko bi te ovaj remi mogao skupo stajati. Preskoči bacanje.

3) Niko te časti: uzmi pivo i čips

Kranjčar blista i donosi pobjedu 2-1 u Izraelu. Ustani od stola, odi i uzmi najhladnije pivo koje imaš. Ako ga ima, uzmi i čips. Ako ne, nema veze. Bacaj ponovno, ide ti dobro! 

4) Ajoj, Olić :(

Tvoj najbolji igrač u Münchenu se požalio na bol u koljenu. Mora na operaciju i neće igrati mjesecima. Stojiš dok ne dobiješ šesticu. I vrati pivo u hladnjak.

5) Štimac napada

Pokušava postati predsjednik. Ako uspije, letiš! Na tvoju sreću, nije ovo Šticopoly... Igraj dalje.

6) Mamić ti kaže: rasistu jedan!

Mediji te razapinju, Mamić ti kaže da si rasist. Ne ide ti. Idi u dućan po pivo za sve igrače. Može i kola. Uzmi i čips.

7) Reprezentacija gubi potporu

Navijači ti više ne skandiraju. Da ne bude sve grozno, idi do hladnjaka i zgrabi pivo koje ti pripada. Trebat će ti ako u idućem bacanju staneš na polje “Gruzija”.

8) + Runda

Promijenio si imidž. Više misliš na izgled nego na nogomet. Plati još jednu rundu.

9) Gruzija

Sve si zabrljao. Izgubio si od Gruzije 1-0 u gostima. Preskoči tri bacanja. Ako nakon toga dobiješ šesticu, preskoči još jedno.

10) U Francuskoj nikom ništa

Odigrao si 0-0 s Francuzima u Parizu. Stolica ti se trese, ali još si izbornik. No nastaviš li ovako, Mamić će te sigurno smijeniti.

11) + Pivo

U zadnjih 14 minuta zabio si dva gola Gruziji i spasio se. Popij dva piva u idućih 14 minuta.

12) Posvadio si se s Pranjićem 

Nije ti pružio ruku i izbacio si ga iz momčadi.  Uveo si Strinića. Ajoj, vrati se tri polja natrag.

13) Zatvor

Izgubio si od Grčke 2-0 u groznoj utakmici. Ostaješ u zatvoru idućih pet bacanja. 

14) Nije te smijenio

Mamić se predomislio i još si u igri. Baci kockice. Ako dobiješ 4 i više, vraćaj se u zatvor.

15) + Pivo - Nitko ne želi u tvoje cipele

Svi kolege treneri tapšu te po ramenu. Nitko ne želi tvoj posao. Nemaš nikakvu konkurenciju. Slobodno popij još nešto. 

16) + Runda - Vratio se Olić, nareži kulena

Pomislio si da je kraj. E, nije. Izvukao te Ivica Olić, koji nije igrao gotovo godinu dana. Ovo ni ti ne možeš izgubiti, nareži kulen!

17) Turska - fešta

Plasirao si se na Euro, no moraš dobiti jednicu i stati na cilj. Bacaj sve dok je ne dobiješ.

CILJ - Tko stigne zadnji, plaća rundu svima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše