Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Žao mi je što odlazim, ali Lazio je ipak veliki klub...'

'Žao mi je što odlazim, ali Lazio je ipak veliki klub...'
1

Talijanski stručnjak Edoardo Reja više nije trener Hajduka. Nakon jutarnjeg treninga s 'bijelima' na Braču objavio je da preuzima klupu rimskog Lazija

VIDEO

Na povratku iz Postira u Split Edoardo Reja je na trajektu 'Marjan' objavio kako napušta klupu Hajduka i odlazi u Lazio. Ono o čemu se pričalo tijekom zadnja dva dana, tako je dobilo i službenu potvrdu, a Reja je želio ostati korektan prema upravi Hajduka i igračima koji su također doznali da 'mister' više nije njihov trener.
- Dvije noći nisam spavao, dugo sam se mučio s tom odlukom, ali na koncu je presudilo to što je Lazio ipak veliki klub kojeg nema svatko priliku voditi. Žao mi je što ostavljam klub, Split i Dalmaciju, no zamislite da Hajduk takou pomoć zove nekog svog trenera koji radio u inozemstvu - rekao je Reja i onda okrenuo na šalu:
- Kad sam dolazio u Split mislio sam da ću raditi još sezonu dvije i otići u mirovinu, no vidjevši da Ćiro Blažević, koji je 12 godina stariji, ide u Kinu, to mi je dalo poticaj i vjeru da mogu i ja još dugo raditi - kaže Reja i dodaje:
- Tko zna, možda se i vratim. A možda se i vidimo za stoti rođendan kluba, ako ne dođe Barcelona, ja ću dovesti Lazio.
Reja nije želio špekulirati o svom nasljedniku, rekao je kako bi ruku u vatru stavio da Tudor i Španjić, u suradnji s Gabrićem, mogu kvalitetno voditi ovu momčad, no nije želio sugerirati.
- Ja nisam gazda, neću sugerirati, ali u ovih pet mjeseci Tudor i Španjić pokazali su da mogu, jer smo ovu momčad zajedno gradili i doveli do sadašnjih kvaliteta.
Upitan da kaže ima li koji igrač kojeg bi poveo sa sobom u Lazio, Reja je rekao da je prijelazni rok gotov, no da su, primjerice, Oremuš i Strinić sazrijeli, da će uskoro sazrijeti Tičinović i Livaja, da dobre karakteristike pokazuju Anas Sharbini i Čop, te da ima još puno kvalitete u Hajdukovoj momčadi. Reja će, nakon što se na Poljudu oprosti, automobilom krenuti ka Gorici, a ujutro bi u 7 sati trebao avionom iz Trsta poletjeti u Rim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi