Obavijesti

Sport

Komentari 1

Završnica SEHA lige u Zadru! 'Šest mjeseci smo pregovarali'

Završnica SEHA lige u Zadru! 'Šest mjeseci smo pregovarali'
1

Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će Zadar biti domaćin 9. izdanja SEHA – Final 4 Gazprom lige. Ovo je treći put da će se Final 4 održati u Hrvatskoj, rekao je generalni direktor SEHA-Gazprom lige...

VIDEO

Nakon polufinala Davis Cupa i košarkaškog turnira u Zadru gdje su sudjelovale brojne europske momčadi, Krešin dom ugostit će još jednu manifestaciju, a to je završnica SEHA lige u kojoj će nastupiti četiri momčadi!

Pokretanje videa...

00:44

Hrvatska će i po treći put biti domaćin završnice regionalnog rukometnog natjecanja, u Zagrebu smo gledali 2012. godine, a u Varaždinu 2016. godine.

- Izuzetno sam zadovoljan što ćemo biti domaćini jedne tako velike priredbe, ona je plod ranijih uspješnih organizacija rukometnih predstava kako reprezentativnih, tako i onog susreta Lige prvaka u kojem su se susreli Zagreb i Barcelona. Šest mjeseci trajali su pregovori i dobili smo u končanici to natjecanje koje će biti velika promocija i našeg grada  - rekao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, a generalni direktor SEHA-Gazprom lige rekao je:

- Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će Zadar biti domaćin 9. izdanja SEHA – Final 4 Gazprom lige. Ovo je treći put da će se Final 4, nakon Zagreba 2012. i Varaždina 2016., održati u Hrvatskoj. Kao i uvijek, očekujemo da će navijači imati priliku doživjeti odličan rukomet, ali i uživati u cijelom događaju. Nakon finala 2019. u Brestu u Bjelorusiji, pokušat ćemo postaviti letvicu još više i organizirati još jedan fantastičan turnir. Izuzetno smo ponosni što će Zadar, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na Mediteranu, ugostiti SEHA-Gazprom Final Final 4! 

Turnir je na rasporedu od 3. do 5. travnja u dvorani Krešimir Ćosić, a nadamo se da ćemo tamo gledati i dvije hrvatske momčadi PPD Zagreb i Nexe.

Samo natjecanje došlo je već do četvrtfinala, a tamo će se sastati Tatran Prešov – PPD Zagreb, Nexe – Vardar, Vojvodina – Veszprem te Motor Zaporožje koje će na pobjednika susreta između Beijing Sport University i Meškov Bresta.

Hrvatska je do sada samo jednom dobila pobjednika, a to je bilo 2013. godine kada je Zagreb u sjajnom finalu dobio Vardar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome