Obavijesti

Sport

Komentari 24

Zdravko je izašao iz HNS-a bez riječi o navodnom namještanju

Zdravko je izašao iz HNS-a bez riječi o navodnom namještanju
1

Zdravko Mamić nakon sjednice izvršnog odbora bio je smiren, ali ne i rječit. Priče o namještanju susreta s Lyonom nije htio komentirati, a s odlukom o treneru ne žuri

VIDEO

Miran je Zdravko Mamić izašao sa sjednice izvršnog odbora HNS-a. O optužbi da je utakmica Dinamo-Lyon u Maksimiru namještena ne želi pričati.

Dinamov izvršni predsjednik dan nakon navodno sporne utakmice rekao je što misli o optužbama.

- To nema veze s istinom. Golove jesmo glupo primili, ali o nekakvom nemještanju nema govora, pa to je Liga prvaka - kazao je Mamić.

Pred kraj godine Mamiću se problemi gomilaju. Neki optužuju Dinamo za namještanje, nema trenera, a u maksimirski klub uskoro bi mogao navratiti i USKOK.

Slučaj stolice istražuje USKOK

Mamića muče i stolice koje su navodno nabavljene po puno nižoj cjeni od one koja je obznanjena. U Dinamu su tvrdili da su stolice nabavljene izravno kod proizvočača u Turskoj, no stigle su preko trgovačkog društva kojem je vlasnik direktor nabave Dinama, Dražen Miličević.

Sporne stolice navodno su stajale svega 3,90 eura po komadu, nešto manje od 150 tisuća eura ukupno. Točne cifre utrošene za renoviranje Dinamovog stadiona ovog ljeta nisu poznate, a spominje se navodna cifra od deset milijuna eura.

Zbog sumnje oko načina na koji su nabavljene sporne sjedalice, posredstvom zaposlenika kluba i njegove firme, podnesena je kaznena prijava koju će istražiti USKOK.

Dinamo ne žuri s izborom novog trenera

Klub je opet bez trenera, no to je za Mamića normalna situacija iako kaže da je zatečen.

- Stvarno nismo planirali rastanak i smjenu Krune Jurčića. Zato nemam nikakvo ime, ne znam uopće što će biti, ali na sreću zimska je stanka pa imamo vremena za odluku.

Mamić još ne zna hoće li angažirati stranca ili hrvatskog trenera.

- Ne mogu reći da sam izričito za stranca. Trebamo napraviti strategiju, plan i vidjeti u kojem smjeru ići dalje. Tek tada ćemo dobiti novog trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše