Obavijesti

Sport

Komentari 189

Zdravko Mamić: Josip Šimunić je Dinamov, gotovo, potpisano!

Zdravko Mamić: Josip Šimunić je Dinamov, gotovo, potpisano!
6

Moram samo ovo reći, Šimunić je Dinamov! Gotovo, potpisano!, ispalio je senzaciju Zdravko na trećoj 'presici' u tri dana u Maksimiru. Joe je potpisao na dvije godine

VIDEO

Treći dan u nizu Zdravko Mamić sazvao je press konferenciju, glavna tema trebao je biti kapetan Igor Bišćan koji je potpisao novi ugovor, ali nakon svega par minuta Maminjo je ispalio senzaciju:

- Ništa ne smije zasjeniti ovaj dan, Bišćanov dan, skrušeno vas molim da me ništa ne pitate, ali moram samo ovo reći, Šimunić je Dinamov! Gotovo, potpisano!  - nije mogao izdržati izvršni predsjednik pa je poljubio brata Zorana i otišao iz prostorije.

Sportski direktor Zoran objasnio je transfer:

- Znao sam nakon Malmöa da da će Joe doći samo u Dinamo, bio je to poker između Hoffenheima i Josipa Šimunića, nismo smjeli govoriti što sam dogovorio u Berlinu, ali sretno smo što smo danas to riješili. Već je potpisao ugovor na dvije godine! Mi njima ništa ne plaćamo, imamo normalan ugovor s njim, gabariti su već prije dogovoreni. Josip je samo molio za razumijevanje dok ne prođu reprezentativne utakmice, a onda će nam se priključiti.

Bišćan produžio na dvije godine

Dinamo je potpisao novi ugovor s kapetanom Igorom Bišćanom na iduće dvije godine.

- Nisam dvojio ni sekunde oko novog ugovora. Nije čest slučaj da se ozlijeđenim igračima nudi ugovor, a oni su stvarno pokazali da brinu za mene - rekao je Bišćan, a Zdravko Mamić dodao:

- Bišćan je svojevremeno svojim transferom spasio klub. On je do ozljede bio stup temeljac, izuzetno je motiviran i neka nakon priprema uzme poziciju koja mu pripada. 

Vrsaljko kažnjen s tri utakmice

Klub je obavijestio kako je Šime Vrsaljko zbog crvenog kartona u Malmöu od Uefe dobio kazne zabrane igranja tri utakmice. Dinamo će se žaliti na tu odluku. 

Tri čedne časne sestre

Mamić je u jednom trenutku ipak morao u svom stilu održati barem kratki nevezani monolog.

- Imate ovdje tri osobe na čelu s Krunom Jurčićem, oni su kao tri čedne časne sestre. Nema Zdravka Mamića bez Krune Jurčića, Bišćana i Zorana Mamića... - pričao je Zdravko prije nego što je otišao. 

Puljić u Maksimiru

Ante Puljić (23) novi je igrač Dinama, a iza sebe ima oko 130 HNL utakmica. Dino Škvorc otišao je na posudbu u Lokomotivu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući