Obavijesti

Sport

Komentari 156

Zdravko: Osjećam se kao vepar u sezoni lova, čekam metak...

Zdravko: Osjećam se kao vepar u sezoni lova, čekam metak...
9

Oni ne znaju drugačije napadati nego mučki i kad su u grupi. Bojao sam se, ali već dulje se osjećam nesigurno i nezaštićeno, rekao je Zdravko za RTL vijesti

VIDEO

Vratio sam se živ i zdrav i normalan. Bila je to neugodna situacija koja je završila dobro. Žao mi je ovog gospodina koji je vjerojatno mukotrpno radio za svoj auto, a onda je on ovako uništen, rekao je Zdravko Mamić za RTL nakon što ga huligani napali pred Prekršajnim sudom u Splitu.

Napadaju mučki i u grupama

Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović stigli su na Prekršajni sud na ročište zbog incidenta iz 2014. godine kad se Zdravko potukao s Hajdukovim navijačem Ivom Begom na Poljudu.

- Sreća da se bengalka koja je probila staklo i upala u auto nije zapalila jer je automobil mogao eksplodirati - dodao je Mamić i dodao:

- Vidio sam nekoliko ljudi, koji su naravno bili u kapuljačama i sa šalovima preko lica. Oni ne znaju drugačije napadati nego mučki i kad su u grupi. Bojao sam se, ali već dulje se osjećam nesigurno i nezaštićeno.

Vepar u sezoni lovi

- To je kao otvoren lov u sezoni lova na veprove. Samo je pitanje kad će me metak pogodili. Nekoliko godina sam izložen teroru huligana, medija i političara - rekao je Mamić, a o incidentu s Ivom Begom 2014. godine kaže:

- Svatko zna da sam ja bio na svom radnom mjestu, u loži Hajduka. Mene su napali, nisam ja nikoga napao. To je samo u Hrvatskoj moguće, da od žrtve naprave napadača. Nevjerojatno da suđenje ne mogu napraviti u Zagrebu. Znali su da ja dolazim u Split i da postoji mogućnost napada. Policija je kasnije reagirala. To je tužno da ja od svog Zagreba do svog Splita idem pod policijskom pratnjom.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Baldasar osudio incident:

"Osuđujem današnji huliganski čin u kojem su napadnuti gospodin Mamić i gospodin Prodanović,  a kojim se narušava ugled grada Splita i naših građana. Želimo živjeti u sigurnom gradu u kojem ljudska prava i slobode nemaju alternative i svaki napad na bilo koga i iz bilo kojeg povoda i razloga nema opravdanja, spada u divljaštvo koje u Splitu nikada neće biti prihvaćeno ni dobrodošlo.  Pustimo pravosuđe da odradi svoj posao u skladu sa svojim nadležnostima. Isto tako vjerujem da će policija brzo reagirati i pronaći počinitelja/e ovog nedopustivog napada", objavio je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve