Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zec iskreno: Borna je još mlad, a Čilić i ja smo završena priča!

Zec iskreno: Borna je još mlad,  a Čilić i ja smo završena priča!
1

Nadam se da će se Borna u rujnu vratiti u reprezentaciju, kada se Hrvatska bori za opstanak u Svjetskoj skupini. To je važno radi novca, radi prestiža i radi razvoja mladih tenisača, rekao je Goran

VIDEO

Goran Ivanišević u srijedu je bio u Zagrebu gdje je najavio još jedno sjajno izdanje umaškog ATP turnira, ali i podijelio neka svoja razmišljanja. Dotaknuo se i Borne Ćorića za kojeg se nada da će se vratiti hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji. 

- Nadam se da će se Borna u rujnu vratiti u reprezentaciju, kada se Hrvatska bori za opstanak u Svjetskoj skupini. To je važno radi novca, radi prestiža i radi razvoja mladih tenisača. Teško je birati jer je i Davis Cup dio cijelog paketa. Ne možeš reći sad ću misliti na sebe, a neću na reprezentaciju. Koji put ti to odmogne, a koji put pomogne. Ja sam znao poslije Davis Cupa igrati odlično, a znao sam i po par mjeseci nikoga ne pobijediti. Treba odlučiti, ali da je lako - nije. Pogotovo nije lako ovim velikim tenisačima. Ovo je pojedinačni sport i svako odlučuje za sebe i sam snosi posljedice. Mogu dati savjet, ali na kraju je igrač taj koji odlučuje - rekao je Ivanišević.

Prokomentirao je i Bornine karakteristike i pristup treningu.

- Borna je mlad i nestrpljiv. Imat će još puno uspona i padova. Suradnja s Ivom (Ivica Ančić) je odlična. Ivo je ispekao zanat na bratu i veliki je radnik. Borni treba jedan rezultat koji će ga malo pogurati, dignuti. Mislim da je na pravom putu, ali bi želio da se to dogodi preko noći. Tu je Zverev koji se malo odvojio, pa i Kyrgios. Borna to gleda pa ga malo hvata nervoza - izjavio je umirovljeni hrvatski tenisač.

Ni najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije dobro ušao u sezonu. O razlogu prekida njihove suradnje nije želio.

- Po meni je on predobar tenisač da ne izađe iz krize. On je igrač za svjetski vrh. Prije ili kasnije, rezultati će doći, ali eto, sad je nažalost tako. Izaći će iz krize, ali kada, na to odgovor treba dati njegova ekipa - zaključio je Ivanišević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju