Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zekić: Često se to kaže, ali ovo doista jest povijesna utakmica

Zekić: Često se to kaže, ali ovo doista jest povijesna utakmica
3

Volio bih reći da ćemo ih napadati od prve do zadnje minute, no teško će to biti tako. Imamo rezultat koji trebamo braniti, no ne možemo se povući pred svoj gol jer bi to bio problem, kaže Zoran Zekić

VIDEO

Atmosfera je fantastična, svi jedva čekaju utakmicu. Moj najveći posao je da smirim tenzije kako bi što mirnije glave ušli u utakmicu. Sutra će nam biti teže no u Eindhovenu, ali s druge strane, mi imamo pozitivan rezultat i ne smijemo biti nervozni, rekao je Osijekov trener Zoran Zekić u najavi velike utakmice u Gradskom vrtu.

Nizozemski PSV u četvrtak (20.45) stiže u Osijek na uzvrat, a slavonski je prvoligaš kući donio velikih 1-0 i ima povijesnu priliku izbaciti europskog velikana iz lige.

- Često se kod nas voli koristiti ta riječ, no ovo doista za nas je povijesna utakmica. Igrači će se baciti na glavu, no u svemu tome moramo imati pameti i pokazati nešto nogometa. Sama želja neće biti dovoljna ako ne ispunimo zadatke.

Osijek se u Nizozemskoj uglavnom branio, a sličnu utakmicu možemo očekivati i u uzvratu.

- Imamo malih problema u momčadi, nisam siguran da ćemo moći izaći s istim sastavom kao u Eindhovenu. Ako će mi svi biti zdravi, vjerojatno će to tako biti. Što se tiče taktike, volio bih reći da ćemo ih napadati od prve do zadnje minute, no teško će to biti tako. Imamo rezultat koji trebamo braniti, no ne možemo se povući pred svoj gol jer bi to bio problem. Varijante A, B, C uvijek imamo iako se to vama možda ne čini, ali imamo. Volio bih da ih ne moram koristiti jer bi to značilo da sam u problemima - nasmijao se Zekić.

U prvenstvenom derbiju protiv Dinama Zekić je poslao devet novih igrača u odnosu na Eindhoven, no ono što su te 'rezerve' pokazale svakako može veseliti Zekića.

- Tko se približio prvom sastavu? Svi! No, nećemo sad pričati o Dinamu, odigrali smo 1-1, a ne 5-0.

Temperature bi u četvrtak mogle dosezati i maksimalnih 39 stupnjeva što bi moglo utjecati i na igru.

- Ne znam kome će to biti prednost, a kome nedostatak. Mi ćemo svakako pokušati usporiti igru pa ćemo vidjeti kome će to ići na ruku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz