Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zekić: Ponosan sam na igrače; Kopić: Čudan mi je drugi žuti...

Zekić: Ponosan sam na igrače; Kopić: Čudan mi je drugi žuti...
1

Ne mogu biti zadovoljan. Pa imali smo bezbroj prigoda. I to kakvih, onih pravih. Ni sam ne znam u koliko je izglednih situacija bio Grezda, četiri ili pet, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić

VIDEO

Čestitam prije svega i jednoj i drugoj momčadi. Ova je igra bila dostojna prezentacija našeg nogometa, rekao je Osijekov trener Zoran Zekić i dodao:

Utakmica sezone! Šest golova u ljepotici Osijeka i Hajduka...
Utakmica sezone! Šest golova u ljepotici Osijeka i Hajduka...

- Odmah moram reći da nisam zadovoljan konačnim ishodom. Ne mogu biti. Pa imali smo bezbroj prigoda. I to kakvih, onih pravih. Ni sam ne znam u koliko je izglednih situacija bio Grezda, četiri ili pet, pa Boban i Marić, s pravom moram žaliti na propušteno. Rekao sam nakon utakmice igračima u svlačionici da sam ponosan na njih i to im želim i javno poručiti .

Kopić: Drugi žuti? Ne znam baš...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ušli smo u utakmicu izuzetno dobro. Osim vodećeg gola imali smo još dvije vrlo izgledne situacije za povećanje prednosti. Trebali smo biti mirniji u tim trenucima. Osijek je nakon toga iskoristio svoj napadački potencijal i zaigrao vabanque pa poravnao, rekao je Hajdukov Željko Kopić i nastavio:

Jako teška situacija za suca Jovića, sudio penal za Osijek
Jako teška situacija za suca Jovića, sudio penal za Osijek

- Teren je bio loš, a kako je igra odmicala i sve teži što je dovelo do velikog broja pogrešaka s obje strane. Ipak, mi smo u trenucima kada se lomio rezultat, kada smo imali i igrača manje pokazali mentalnu stabilnost i osvojili bod iako smo se za ovu utakmicu pripremali s željom izboriti pobjedu - prokomentirao je trener bijelih Željko Kopić te je zatim izdvojio jedan, po njemu, sporan detalj s derbija:
- Jedanaesterac mi je teško raščlanjivati, ali čudan mi je bio drugi žuti karton Fomitcshowa...

Kos: Ovako više ne ide, obratit ćemo se Uefi

Torcida je opet ulazila sa zakašnjenjem te su neki navijači na utakmicu ušli tek pred kraj drugog dijela:

- Dok se svugdje u svijetu nogomet igra zbog publike HNS-u oni predstavljaju višak. Svojim radom uspjeli su isprazniti stadione diljem Hrvatske pa je za njih najljepše kad imaju utakmice s 27 gledatelja kao što je to bilo jučer u Kranjčevićevoj, dok je ona od utorka pred prepunim tribinama za njih nešto s čim se ne znaju i ne žele nositi. Kupili su numerirane ulaznice, došli na vrijeme i onda satima ulazili na tribinu na kojoj nema ni redova i sjedalica, a kamoli minimalnih civilizacijskih uvjeta. Delegat nije reagirao, nitko iz Saveza nije reagirao i danas se priča nastavila pa su naši navijači, koji su zbog svog kluba došli na najdalje gostovanje, kroz blato ulazili i 80 minuta nakon početka utakmice - rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos i dodao:

- Pisat ćemo UEFA-i i tražiti njihovu zaštitu jer nema naznake da će HNS išta promijeniti po tom pitanju, a kako će izgledati finale Kupa u njihovoj organizaciji bojimo se i zamisliti. Najbolje da naši navijači odmah ostanu u Vinkovcima i stanu u red. Možda tako uđu na vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje