Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zidane nastradao na Realovoj fešti: Evo kako su ga iznenadili

Zidane nastradao na Realovoj fešti: Evo kako su ga iznenadili
1

- Za naslov su najzaslužniji igrači jer su oni patili i borili se na terenu. Teško je da sva 24 igrača koja imam igraju isti broj minuta, no oni su svi dobro radili, rekao je Zinedine Zidane

VIDEO

Trener Zinedine Zidane (44), koji je u nedjelju vratio naslov prvaka Real Madridu nakon 2012. godine, istaknuo je kako je to najsretniji dan u njegovom sportskom životu.

- Ovo je veliki uspjeh, jer je osvojen naslov u najtežoj ligi na svijetu, nakon 38 kola. Za naslov je bilo ključno da svi igrači, bez obzira koliko igrali, budu ujedinjeni tijekom cijele sezone i u tome smo uspjeli. Ovo mi je najsretniji dan u mom sportskom životu - izjavio je Zidane na konferenciji za medije u Malagi, gdje je Real Madrid pobijedio sa 2-0.

Lijepo je Zinedine Zidane objašnjavao kako se osjeća, taktiku..., a onda su banuli Marcelo M12 i ostali šaljivci... :D

Posted by Goal Hrvatska on 21. svibnja 2017

- Za naslov su najzaslužniji igrači jer su oni patili i borili se na terenu. Teško je da sva 24 igrača koja imam igraju isti broj minuta, no oni su svi dobro radili. Zbog tog smo dobrog rada stigli spremni na kraj sezone, svi igrači su dočekali kraj u formi - rekao je Zidane, a onda su iznenada trojica igrača, među njima Marcelo i Alvaro Morata, utrčali u prostoriju i šampanjcem polili trenera te s njime počeli slaviti.

Nakon nekoliko minuta konferencija je nastavljena.

- Sada nećemo razmišljati o Cardiffu i finalu Lige prvaka, samo želimo uživati u trenutku. Ovo posvećujem svim pristašama Real Madrida, koji su uz nas bili čitave godine, svojoj obitelji te svom bratu - zaključio je Zidane.

Francuz je preuzeo Real Madrid u siječnju 2016. te od tada osvojio prvenstvo, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i europski Superkup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom