Obavijesti

Sport

Komentari 59

Doktor Benz srušio 'šišmiše', a Asensio zabio nakon 30 sekundi

Doktor Benz srušio 'šišmiše', a Asensio zabio nakon 30 sekundi
6

Nevjerojatnu partiju odigrali su 'kraljevi' na stadionu Alfreda di Stefana! U prvom je dijelu goste spašavao Cillessen, ali u nastavku im nije pomogao već su s dva gola Benzeme i golom Asensija uzeli vrijedna tri boda (3-0)

U derbiju 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Valenciju sa 3-0 i ponovo se približio vodećoj Barceloni na dva boda zaostatka. Strijelci su bili Karim Benzema (61, 85) i Marco Asensio (74), dok je hrvatski reprezentativac Luka Modrić za "Kraljevski klub" odigrao cijeli susret.

La Liga Santander - Real Madrid v Valencia

Real je bolje otvorio utakmicu, ali su gosti ubrzo uzvratili. U 14. minuti je Rodrigo imao sjajnu priliku, ali je pogodio vratnicu. Pet minuta kasnije Rodrigo je bio precizan i svladao je Courtoisa. Međutim, nakon pregleda snimke sudac Jose Sanchez je poništio pogodak 'šišmiša zbog zaleđa. U nedozvoljenoj poziciji nije bio strijelac, već Soler od kojeg se lopta odbila do Rodriga.

U 30. minuti je zaprijetio Real preko Carvajala, ali je gostujući golman Cillessen bio spreman. U završnici prvog dijela pucao je i Hazard, no Nizozemac je upisao osmu obranu u prvom dijelu.

La Liga Santander - Real Madrid v Valencia

Nevjerojatni Cillessen nije uspio pomoći 'šišmišima u nastavku. Real je bolju igru okrunio vodstvom u 61. minuti golom francuskog napadača Karima Benzeme. U akciji je sudjelovao i Luka Modrić sjajno proigravši Edena Hazarda koji je u padu iz prve asistirao Benzemi, a ovaj lijepo zabio za 1-0

La Liga Santander - Real Madrid v Valencia

Korak bliže pobjedi 'kraljevi' su došli u 74. minuti kada je Asensio sjajno pogodio na povratnu loptu Ferlanda Mendyja samo 30 sekundi nakon što je ušao u igru. Priču je zaključio Benzema strašnim golom u 85. minuti. Pogodio je nevjerojatan volej lijevom nogom i skinuo paučinu na golu gostiju koji su nakon toga od 88. minute igrali bez isključenog Lee Hang-Ina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
La Liga, 29. kolo 22:00 , Madrid, Stadion Alfreda Di Stefana
Real Madrid
60', 86' Benzema, 74' Asensio
3 : 0
Valencia
Sortiranje događaja
KRAJ 3-0

Odlično je drugo poluvrijeme Real okrunio s tri gola i približio se opet na dva boda od Barcelone. 'Kraljevi' su izgledali baš moćno!

89'

A evo i crvenog kartona! Možda je to bilo malo prestrogo za crveni karton, ali Kangin Lee mora napustiti teren. Iz frustracije je tri puta po nogama opalio Sergija Ramosa, a sudac Sanchez odlučio je kako je to za direktni crveni karton. Sudac je pokazao četiri minute nadoknade, a teren je i zbog ozljede napustio Valencijin Coquelin.

86' GOL 3-0

Ma kakva je ovo golčina bila! Karim Benzemaaaaa! Kako je pogodio napadač Real Madrida, volejem lijevom nogom je sa desetak metara skinuo paučinu na golu Jaspera Cillessena i potopio 'šišmiše'!

83'

Ramos je ostao u šesnaestercu i dobio loptu, ali pomoćni je sudac pokazao kako je vrijeme da se kapetan i stoper Reala vrati u obranu jer je u zaleđu. No, nedugo nakon toga Real je opet uzeo loptu i Vinicius je zaradio slobodan udarac iz dobre udaljenosti.

75' GOL REAL 2-0

Asensioooooo! Kakav povratak Španjolca, poentirao je tek što je ušao! I to kako! Nakon kornera su gosti izbili loptu samo do šesnaesterca, Mendy ju je pokupio i ubacio za Asensia koji je maestralno pogodio tek što je ušao u igru!

Komentari 59