Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Žigin gol? Odličan je nogom, a trebalo mu je 10 kola da zabije'

'Žigin gol? Odličan je nogom, a trebalo mu je 10 kola da zabije'
1

Inter je do četvrte minute sučeve nadoknade u Puli gubio 2-1, a onda se u domaćem šesnaestercu ukazao gostujući golman Žiga Frelih (21) i zabio nogom za izjednačenje. Trener Samir Toplak bio je oduševljen

VIDEO

Igor Postonjski ima loptu, sučeva nadoknada je već prošla, a na semaforu 2-1 za Istru. Sudac Jović još opominje Istrinog Bosančića i Ljubića iz Intera, a u 94. minuti daje znak za izvođenje slobodnog udarca. Samir Toplak je na rubu svog prostora, poslao je i Freliha u šesnaesterac i... Lopta se odbija, dolazi do Žige - gol. GOL! Bili su Zaprešićani u deliriju, a nije mogao vjerovati ni njihov strateg koji je grlio stožer i lsavio gol Intera za 2-2 (0-1).

Imamo novog Leticu: Golman Intera zabio za bod u 94. min.!
Imamo novog Leticu: Golman Intera zabio za bod u 94. min.!

- Kad tako zabiješ, to se događa jednom u životu, da tvoj golman zabije u zadnjoj sekundi. Teško je to za opisati. Bio sam presretan kao i cijeli stožer i momčad na terenu. Poslije utakmice sam iskritizirao Žigu jer odlično igra nogom i između ostalog, radi toga je doveden. I onda njemu treba deset kola da zabije gol?! - našalio se Toplak na račun gola koji je zabio njegov golman u posljednjim sekundama utakmice.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Veliki je to bod za Zaprešićane koji su se tako bodovno izjednačili s Varaždinom koji još mora odigrati svoju utakmicu u 11. kolu i to na Poljudu protiv Hajduka.

- Dok osvojiš bod na takav način, naravno da moraš biti zadovoljan. No, trebali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Nudili su se, a mi to nismo iskoristili i u drugom poluvremenu su nam zabili dva tragikomična gola na isti način. Ali, vratilo nam se. Veliki je to bod u psihološkom smislu, da se vidi da možemo bez problema s Istrom o kojoj se pišu hvalospjevi, a dok nam se vrate Serderov, Mlinar i Ahmedi, bit ćemo još bolji - prokomentirao je Toplak utakmicu u Puli (2-2).

Inter iz Zaprešića i Varaždin sastali se u 4. kolu HT Prve lige

Sad im slijedi odmor zbog reprezentativne stanke, a onda ogled protiv Osijeka kod kuće, a zatim i kod spomenutog Varaždina na stadionu na kojem je Toplak već radio kao trener, ali i nastupao kao igrač u dresu Varteksa.

- Protiv Osijeka smo tamo u određenim trenutcima igrali jako dobro, a kod kuće možemo biti bolji. Naravno da bi bio zadovoljan s bodom, ali to moramo tražiti i nešto više. Nakon toga nam slijedi Varaždin koji će sigurno biti pod pritiskom takve utakmice i tu bi trebali iskoristiti naše iskustvo u odnosu na njih - kratko se osvrnuo trener Intera na nadolazeće izazove 'žutih'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja