Obavijesti

Sport

Komentari 2

Žižićev double-double, Hezonja i Perasović razbili lidera Eurolige

Žižićev double-double, Hezonja i Perasović razbili lidera Eurolige

Krunoslav Simon je u pobjedu Anadolu Efesa 88-69 protiv grčkog Olympiacosa ugradio osam koševa i šest skokova te po tri asistencije i ukradene lopte

VIDEO

Hrvatski centar Ante Žižić ubacio je 14 koševa i imao 11 skokova u domaćoj pobjedi Maccabija iz Tel Aviva, koji je u dvoboju 10. kola košarkaške Eurolige svladao Monaco 95-84.

U domaćoj momčadi briljirao je Scottie Wilbekin koji je postigao 37 poena, a Maccabi se s učinkom 7-3 nalazi na četvrtom mjestu iza vodećeg trojca Barcelone, Real Madrida i Armani Milana koji imaju po osam pobjeda i dva poraza.

Krunoslav Simon je u pobjedu Anadolu Efesa 88-69 protiv grčkog Olympiacosa ugradio osam koševa i šest skokova te po tri asistencije i ukradene lopte. Tursku momčad je do pobjede vodio Rodrigue Beaubois s 29 poena. Anadolu Efes je sa 4-6 na 11. mjestu.

Na Slovence s Hezonjom, Mršić pozvao dva igrača bez kluba
Na Slovence s Hezonjom, Mršić pozvao dva igrača bez kluba

Domaću pobjedu je ostvario i Uniks u Kazanju. Momčad pod vodstvom Velimira Perasovića svladala je dotad vodeći Armani Milano 97-71, a za Ruse je Mario Hezonja postigao pet koševa uz tri skoka. Kod Uniksa su najbolji bili Isaiah Canaan s 22 poena i O. J. Mayo sa 20 koševa. Uniks je u skupini momčadi koje se nalaze od osmog do desetog mjesta, a imaju polovičan učinak. Uz momčad iz Kazanja to su još Monaco i moskovski CSKA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića