Obavijesti

Sport

Komentari 28

Zlatan: Ovaj naslov posvetio sam Raioli. Rekao bi mi sad da igram što duže i uzmem još love

Zlatan: Ovaj naslov posvetio sam Raioli. Rekao bi mi sad da igram što duže i uzmem još love

Ovo mi je sigurno najdraži trofej. Sjećam se kad sam se vratio u klub i obećao vratiti Milan na vrh i osvojiti Scudetto. Mnogi nisu vjerovali i smijali su mi se, rekao je Ibrahimović

VIDEO

Došao sam vratiti Milan na vrh i osvojiti Scudetto, rekao je Zlatan Ibrahimović (40) u siječnju 2020. godine po povratku na San Siro. Rossoneri su tada životarili na sredini ljestvice, klub je izgubio onaj stari sjaj i trebao je netko tko će pokrenuti sve.

Pokretanje videa...

slavlje milan 01:31

Taj netko je Zlatan. U samo dvije godine uspio ih je vratiti na vrh talijanskog nogometa! Milan je sinoć pobijedio Sassuolo (3-0) i osvojio Serie A prvi put nakon 11 godina čekanja. Baš taj posljednji donio im je također Šveđanin.

Titulu je proslavio na svoj način. Sa šampanjcem i cigarom u ustima. A prava fešta krenula je u sitnim noćnim satima po dolasku na Piazzu di Duomo gdje ih je dočekalo na desetke tisuća razdraganih navijača. Glavni zabavljač bio je upravo on. A u mislima mu je bio čovjek kojeg je smatrao drugim ocem. Superagent Mino Raiola preminuo je nedavno. Vodio je brigu o Ibrinoj karijeri, a ovaj trofej posvetio je upravo njemu.

AC Milan players celebrate with fans  after winning the Serie A

- Ovaj trofej posvetio sam Raioli. Ovo je prvi naslov koji sam osvojio bez njega. Htio me vidjeti u Milanu, rekao mi je da mogu spasiti klub i vratiti ga na najviši nivo. Što bi mi savjetovao? Da igram još 10 godina i uzmem što više love - rekao je Ibrahimović.

Svojim dolaskom preporodio je Milan, ali godine polako ostavljaju trag na njemu. Da se njega pita, igrao bi do 50., ali tijelo je u 41. godini sve podložnije ozljedama. Ove sezone odigrao je tek 22 utakmice i zabio osam golova uz dvije asistencije. Nije puno pomogao momčadi na terenu, ali samo njegova pojava itekako znači za cijelu momčad. Svojim ponašanjem i zalaganjem gura ostale. Po dolasku je zatekao mladu i talentiranu momčad, ali bez samopouzdanja. Uspio ih je uvjeriti da imaju kvalitetu za najveće stvari. Preuzeli su njegov mentalitet i ovo je rezultat toga.

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Shvatio je da više ne može dati sto posto na travnjaku pa se posvetio ulozi lidera, motivatora i savjetnika. I upravo zato s pravom možemo reći kako je on jedan od najzaslužnijih za naslov. 

Manchester: Zlatan Ibrahimovi? u društvu agenta Mina Raiola odlazi iz restorana

- Ovo mi je sigurno najdraži trofej. Sjećam se kad sam se vratio u klub i obećao vratiti Milan na vrh i osvojiti Scudetto. Mnogi nisu vjerovali i smijali su mi se. I eto nas, prvaci smo. Borili smo se, radili puno, patili. I kada se maksimalno posvetiš, sve je moguće. Jako sam patio za ovaj trofej. 

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Naravno, stiglo je i pitanje kojeg se on sam pribojava. Je li to to? Je li stigao kraj u 41. godini i nakon više od 20 godina nogometne karijere?

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

- Nastavit ću igrati ako se budem fizički osjećao dobro. Uskoro ću donijeti odluku, imao sam puno problema, ali ću uskoro odlučiti - zaključio Ibrahimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome