Sport

Komentari 3

Zlatan se vratio u svom stilu: Ja sam Karlo Gustav, švedski kralj!

Zlatan se vratio u svom stilu: Ja sam Karlo Gustav, švedski kralj!

Osjećao sam se kao da debitiram za Švedsku, bilo je jako dobro. Bio sam pun adrenalina u ovoj utakmici, izjavio je legendarni Zlatan Ibrahimović novinarima nakon pobjede nad Gruzijom

Obećao sam izborniku da ću biti presudan faktor, rekao je Zlatan Ibrahimović dan prije nego je opet zaigrao za švedsku reprezentaciju nakon pet godina od zadnje utakmice. U 40. godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije možda bio najpresudniji faktor u pobjedi nad Gruzijom 1-0, ali i asistencija Viktoru Claessonu je poput toga u njegovom povratku u žuti dres. Koji mu se činio kao da ga je obukao prvi put.

World Cup Qualifiers Europe - Group B - Sweden v Georgia

- Osjećao sam se kao da debitiram za Švedsku, bilo je jako dobro. Bio sam pun adrenalina u ovoj utakmici - kazao je nakon utakmice.

Naravno da Zlatan nije mogao ostati na tek jednoj posve običnoj izjavi, pa je na Instagramu kasnije napisao: "Carl XVII Guztaf".

U prijevodu, da će biti novi švedski kralj nakon onog pravog i aktualnog Karla Gustav XVI. Ili već jest uz njega, kako god...

Zlatan je svakako najbolji strijelac Švedske sa 62 gola u 117 utakmica. Debitirao je 2001. godine, nastupao je na četiri Eura i dva SP-a, a s obzirom da se vratio u reprezentaciju nakon pet godina, za vjerovati je da će ga Andersson voditi i na Europsko prvenstvo ove godine na kojem će Šveđani igrati u skupini sa Španjolskom, Poljskom i Slovačkom. 

- Ako sam ovdje, to nije zato što se zovem Zlatan Ibrahimović, već zato što zaslužujem biti ovdje - rekao je Zlatan.

- Sve što sam prije radio, ne znači ništa. Osjećam se dobro, želim biti uključen i osjećam da još uvijek mogu dati doprinos reprezentaciji. Ja sam samo dio slagalice.