Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zlatana ne zanima Milan bez Bobana, bliži se kraj karijere

Zlatana ne zanima Milan bez Bobana, bliži se kraj karijere
4

Više je poštenja u Bobanu i Ibrahimoviću nego u svim 'gazidisima' ovog svijeta. Nema mjesta podlosti. I to prema onima s kojima si pod istom zastavom i sa istim grbom na prsima

VIDEO

Zvučalo je fantastično, baš svjetski: 'Boban i Maldini vraćaju Milan u vrh europskog nogometa'. Nitko nije mislio da je to posao od jedne sezone, ali isto tako nitko nije mislio da će stvar puknuti u manje od deset mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:32

Klupski 'guverner' Ivan Gazidis koji Milan vodi u ime američkog fonda iza leđa Zvonimira Bobana i Paola Maldinija pregovarao je sa Nijemcem Ralfom Rangnickom kojem želi povjeriti objedinjenu funkciju šefa struke i sportskog direktora.

Potez koji bi Bobana i Maldinija pretvorio u 'fikuse velikog imena' našoj je nogometnoj legendi digao živac do nebesa. Nije u pitanju egotrip i povrijeđena taština.

Tko Bobana imalo poznaje, zna da su, unatoč višedesetljetnom vrhunskom funkcioniranju u najvišim svjetskim nogometnim sferama, njegovi životni i poslovni postulati zapravo krajnje jednostavni, a temeljeni na: krvavom radu i - poštenju.

Milan, Zvonimir Boban in the center

Nema mjesta podlosti. I to prema onima s kojima si pod istom zastavom i sa istim grbom na prsima?! Zvone je to javno rekao, ostao čistog obraza i čistog naslijeđa, a AC Milan koji je samo bojama dresa ostao isti kao onaj iz njegovih igračkih dana uručio mu je - otkaz.

Maldini sada ni ne misli na klub i posao, on i sin Daniel zaraženi su korona virusom, jedino je bitno da se oporave bez komplikacija.

Boban i Zlatan su gospoda

Pozitivan trend Milana pod trenerom Piolijem krenuo je kada je Boban na San Siro doveo (vratio) Zlatana Ibrahimovića. Ali... Gazidisov je problem što je i Ibro tip koji ne podnosi pokvarene tipove i podle poteze.

Pandemija korona virusa zaustavila je Serie A, Zlatanu ide 39. godina, čovjek koji ga je vratio u Milan više nije u klubu i - vijesti o tome da je švedskom Bosancu zapravo već dosta ovakvog Milana postaju: svakodnevne.

Ibru ne zanima Milan bez Bobana. Gazidisov potez nije dio ni Bobanove, ni Zlatanove priče. Gazzetta dello Sport i u današnjem broju donosi stav sa vrlo malo upitnika. Između Ibrahimovića i Milana je veliki ledeni zid. Misli su usmjerene prema kraju karijere i majstor u Švedskoj sve manje gleda prema povratku među Rossonere, a sve više prema trenerskoj profesiji.

Milan možda dobije Rangnicka (premda je i to sve manje izvjesno), ali je sigurno izgubio dvije legende. Više je poštenja u Bobanu i Ibrahimoviću nego u svim 'gazidisima' ovog svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:57
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao