Obavijesti

Sport

Komentari 30

ZLATNI BLIZANCI Ovo svijet nije vidio, ma Hrvati su čudo!

ZLATNI BLIZANCI Ovo svijet nije vidio, ma Hrvati su čudo!
8

Seniorima se dižu vesla na glavi kad vide zlatnu braću Sinković, a sad imamo i zlatnu braću, ali blizance, Osječane Patrika i Antona Lončarića. Zlatne su bile i blizanke Ivana i Josipa Jurković u četvercu

VIDEO

Svjetsko prvenstvo u Litvi, osječki blizanci Patrik i Anton Lončarić zlatni u dvojcu bez kormilara, velolučke blizanke Ivana i Josipa Jurković zlatne u četvercu bez kormilara. 

Hrvatska - veslačka velesila

Veslačke juniorke i juniori u zadnjih deset godina sa svjetskih prvenstava donijeli su nam tek jednu medalju i to brončanu (četverac bez kormilara 2014. godine), a u 24 nastupa od hrvatske neovisnosti jedno zlato, šest srebra i devet bronci. Sad su nam u jednom danu donijeli dva zlata. Čudesan dan za hrvatsko veslanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Patrik i Anton Lončarić, nasljednici zlatne braće Sinković i najveći talenti hrvatskog muškog veslanja, u fantastičnom su finišu utrke prestigli Rumunje koji su vodili cijelu utrku. Zlato su si poklonili za 17. rođendan.

- Znali smo da imamo jaki finiš tako da smo kroz sredinu staze održavali korak, a u zadnjih 500 metara zatvorili smo oči i potegli. Baš smo guštali - rekao je Patrik.

Polako, ima još

No imamo mi još zlatnih blizanaca.

Najveće nade hrvatskog ženskog veslanja, velolučke blizanke Ivana i Josipa Jurković u posadi sa Zagrepčankama Brunom Milinović i Izabelom Krakić, pod stručnim vodstvom Saše Vukojičića, slavile su u finalu četverca bez kormilara.

- Hvala svima na ogromnoj podršci, još smo u šoku, nezamislivo nam je sve ovo. Najljepši je osjećaj kad ti se trud isplati, a najveći poklon je što ovo proživljavam s ljudima koje mi puno znače i koje mogu zvati sestrama - rekla je Ivana Jurković.

Podjela medalja za četverac bez juniorki na EP u njemačkom Krefeldu! Ivana Jurković Josipa Jurkovic Bruna Milinović Izabela Krakic

Posted by Veslacki klub Tresnjevka on 22. svibnja 2017

Europske prvakinje iz njemačkog Krefelda uvjerljivo su kontinentalnom zlatu dodale i svjetsko. Bile su nedodirljive svih 2000 metara, a uporne Rumunjke ostavile su na zaostatku većem od tri sekunde. Potpuna dominacija...

- Bez riječi sam… Još ne mogu vjerovati! Svakoj od nas bila je to najbolja utrka u životu. Na početku smo imale veliki pritisak, potom i u sredini staze, a posljednjih 500 metara dale smo svoj maksimum - izjavila je nakon utrke Bruna Milinović. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu