Obavijesti

Sport

Komentari 54

Zna se odjenuti, ali zna i igrati: 'Modri mačak' je klasa za HNL

Zna se odjenuti, ali zna i igrati: 'Modri mačak' je klasa za HNL
1

Izet Hajrović je u derbiju odigrao jako dobrih sat vremena. Nedavno je zabio prvi gol za Dinamo u službenoj utakmici, a sad je na Poljudu svojom ljevicom od Karla Letice izvlačio najbolje

VIDEO

Izetu Hajroviću je u derbiju na Poljudu za ocjenu odličan nedostajao samo gol. Svojom je ljevicom i sjajnim udarcima izvlačio najbolje iz golmana Hajduka Karla Letice. Pokušao ga je nadmudriti iz dva slobodnjaka, a Letica je jedva uspio spasiti svoj gol.

U nastavku su Hajrovićevu bombu koja bi išla u same rašlje, "bili" uspjeli izblokirati. Opasan je taj Hajro, živa je napast kad primi loptu i osjeti da može pucati, a slobodnjaci su mu očito jača strana. Ljevicom krilni napadač Dinama tuče iz svih pozicija. Nedavno je protiv Rijeke zabio prvi gol u službenoj utakmici za "modre", a malo mu je nedostajalo da zabije i na Poljudu.

Vidi se da se radi o igraču koji posjeduje nogometno znanje, on je bez ikakve sumnje klasa za HNL. Istina, još se nije do kraja uklopio u Dinamovu momčad, ali ne sumnjamo kako će to napraviti do ljeta i početka kvalifikacija za Ligu prvaka.

- On je paklen igrač. Strašno je brz, ima dobar dribling i strašan udarac lijevom nogom - rekao nam je Safet Sušić, bivši izbornik BiH, kad je Hajrović potpisao za Dinamo.

Znao je legendarni Pape kakvog igrača Zagrepčani dovode. Vodio je Hajrovića u reprezentaciji BiH i znao je o kakvoj se klasi radi.

Hajrović ima osebujan stil odijevanja, zbog toga je on pravi "Modri mačak". Zbog takvog stila oblačenja plijeni pažnju izvan terena, ali očito će je sve više plijeniti i na terenu. U Maksimir je doveden kao veliko pojačanje. On, Gavranović, Soudani i Olmo bit će prava napast za sve obrane u HNL-u do kraja sezone. Dinamo možda ima problema u vezi i u obrani, ali s napadom problema ne bi smjelo biti. S ovakvom četvorkom može se komotno napasti novi ulazak u skupine Lige prvaka. 

Hajrović i Gavranović su u Dinamo došli u siječnju. Očito se radi o dva velika "modra" pojačanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba