Obavijesti

Sport

Komentari 68

'Znali smo da neće biti lako, maksimalno su otežali posao'

'Znali smo da neće biti lako, maksimalno su otežali posao'
1

Poznavajući našu momčad i prošlost u ovom natjecanju, moglo se očekivati da nam neće biti lako, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon teško izborenog prolaska

VIDEO

Poznavajući našu momčad i prošlost u ovom natjecanju, moglo se očekivati da nam neće biti lako. Čestitke Mladosti na jako dobroj igri, dala je sve od sebe i maksimalno nam otežala prolaz, rekao je Zoran Mamić nakon što je Dinamo u Ždralovima bio pola sata udaljen od debakla, ali je na kraju 0-1 okrenuo u 3-1 i prošao u četvrtfinale Kupa.

Klub u kojem je karijeru počeo sadašnji Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić poveo je u 38. minuti golom Ivana Starčevića, a "modri" su preokrenuli rezultat tek u završnih pola sata golovima Armina Hodžića, Ángela Henríqueza te Hilala Soudanija.

- Mislim da je na kraju bolja momčad zasluženo prošla dalje. Zadovoljan sam rezultatom, ali žao mi je što na početku utakmice nismo realizirali neku od brojnih šansi koje smo imali i tako riješili utakmicu prije kako bih mogao odmoriti još neke igrače - dodao je Mamić.

Alžirac Soudani prelomio je utakmicu asistencijom i golom, bio je pravi džoker s klupe: "Zato služe takvi igrači, da donesu preokret kada momčadi ne ide sve po planu", komentirao je njegov nastup Mamić.

Musa: Mladost nam je dobro parirala

- Nije bilo lako jer je Mladost od prve minute pokazala veliku volju i želju, a uspjeli su prvi i povesti. Mladost nam je dobro parirala, ali na kraju mi zasluženo idemo u četvrtfinale Kupa - rekao je Mario Musa.

- Nismo žurili, igrali smo svoju igru te prvo izjednačili, a zatim i preokrenuli s nova dva pogotka. Sretan sam i zbog svog povratka nakon ozljede i dugog oporavka, odlično se osjećam i krasno je bilo ponovno biti na terenu - kazao je Domagoj Pavičić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...