Obavijesti

Sport

Komentari 23

Znamo finaliste Zapada: Curry i Warriorsi na Bradu i Rocketse

Znamo finaliste Zapada: Curry i Warriorsi na Bradu i Rocketse
1

Košarkaše iz Oaklanda predvodio je Stephen Curry, s 28 poena, osam asistencija i sedam skokova, a slijedio ga je Kevin Durant, upisavši 24 poena, šest skokova i sedam asistencija

VIDEO

Golden State Warriorsi i Houston Rocketsi opravdali su uloge favorita plasiravši se u u dugoočekivano finale Zapadne konferencije. Mnogi smatraju, kako je ovo zapravo finale prije finala, jer se susreću momčadi koje su imale najbolje omjere pobjeda i poraza u regularnom dijelu sezone. To će biti velika borba između jednih od najraznovrsnijih strijelaca današnjice, Kevina Duranta i Jamesa Hardena. Također, vrijedi spomenuti kako je ovo, vjerovali ili ne, prvo konferencijsko finale za legendarnog playa Chris Paula.

Warriorsi su na domaćem terenu pobijedili New Orleans Pelicanse 113-104, a Rocketsi su, također doma, bili bolji od Utah Jazza 112-102. Obje momčadi dalje prolaze s ukupnih 4-1.

Košarkaše iz Oaklanda predvodio je Stephen Curry, s 28 poena, osam asistencija i sedam skokova, a slijedio ga je Kevin Durant, upisavši 24 poena, šest skokova i sedam asistencija. Draymondu Greenu malo je nedostajalo do triple-double učinka, s 19 poena, 14 skokova i devet asistencija. Warriorsima je ovo četvrto finale konferencije zaredom, a do sad su ga sva četiri puta osvojili i dva puta uspjeli otići do kraja i osvojiti naslov. Ekipa iz Oaklanda bez problema se prošetala do finala konferencije, iako su većinu playoffa igrali bez svog najboljeg igrača Stepha Curryja.

U redovima Pelicansa najbolji su bili Jrue Holiday s 27 poena, 11 asistencija i 10 skokova te Anthony Davis s 24 poena i 19 skokova. Pelicansi su sve iznenadili došavši uopće do polufinala bez jednog od najboljih centara lige, DeMarcusa Cousinsa, kojeg nema još od veljače zbog ozljede Ahilove tetive.

Fantastičnu večer za Rocketse s 41 poenom, deset asistencija i sedam skokova imao je Chris Paul. PJ Tucker dodao je 19 poena, a jedan manje imao je James Harden. Za Utah Jazz Donovan Mitchell ubacio je 24 poena, s devet asistencija i četiri skoka.

Večeras je na rasporedu peta utakmica Philadelphia 76ersa i Boston Celticsa. Momčad iz Bostona vodi 3-1. U finalu Istočne konferencije pobjednika će dočekati Cleveland Cavaliersi koji su još jednom bez problema svladali prve nositelje Istoka, Toronto Raptorse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja