Obavijesti

Sport

Komentari 53

Mirko Barišić: Moj je favorit za trenera Dinama Zoran Mamić

Smatram da je najbolje da ostane kao i do sada, da ovaj trojac nastavi. Dobra atmosfera je njihova zasluga. Moj je favorit za trenera Zoran Mamić, kaže Barišić

VIDEO

Nažalost, nismo pod pritiskom prolaska, no nadam se da možemo odigrati dobru utakmicu. Naravno da nam je svaki bod u Europi važan i zbog novca, rekao je Mirko Barišić prije odlaska u Odessu na utakmicu petog kola Europske lige.

Predsjednik Dinama prije puta na posljednje europsko gostovanje ove sezone otkrio je i svog favorita za klupu 'modrih'.

- Intenzivno radimo na novom treneru, sve će se znati nakon 18. prosinca i kraja polusezone. Smatram da je najbolje da ostane kao i do sada, da ovaj trojac nastavi. Dobra atmosfera je isključivo njihova zasluga. Moj je favorit Zoran Mamić, ali on ima negativan stav o tome, a teško je nekoga na silu dovoditi - nahvalio je predsjednik trenerski trojac.

A Zoran Mamić najavio je napadačku igru u Ukrajini.

- Idemo popraviti dojam, odigrati dobru utakmicu. Za sastav ću još vidjeti, ali u ovom nam je trenutku ipak važnije da nastavimo s dobrim igrama u prvenstvu.

Dinamo se i dalje muči s realizacijom, a u prilog im ne ide ni činjenica da dvije godine nisu zabili gostujući gol u skupini u europskim natjecanjima. Je li napokon došlo vrijeme da se sruši i taj 'rekord'?

- Kad bih to znao, igrao bih loto. Ali mogu reći da ćemo igrati otvoreno - zaključio je Mamić.

Jerko Leko u Dinamovoj momčadi svakako najbolje pozna Černomorec.

- Idemo u Ukrajinu odigrati najbolje što možemo i uzeti barem bod, sad smo u pozitivnom ritmu. Ne možemo proći, ali imamo puno drugih motiva. O Hajduku se još nije previše razmišljalo. Protiv Černomoreca sam dobro prolazio s Kijevom, u Odessi sam redovito pobjeđivao, a u Kijevu sam im čak i zabio gol. Bit će hladno, naravno, ali hladno je i kod nas. Ovih dana smo trenirali po hladnoći i vjetru pa smo spremni za takve uvjete.

'Treba napraviti reda, a 'vaučerizacija' nije uperena protiv navijača'

Zdravko Mamić se oporavlja od operacije i nije otišao na put, no zato se Mirko Barišić prije odlaska osvrnuo i na derbi s Hajdukom.

- Nadamo se pobjedi, vjerujemo u to. Može to biti neizvjestan derbi.

Opet su navijači u prvome planu.

- Nažalost, ali nadam se da će naši ljudi doći pameti, taj sistem vaučera radi se u Europi i bio je uspješan u sprečavanju onih koji žele nerede. To nije upereno protiv navijača, ali treba napraviti reda.

Dinamo protiv Černomoreca igra u četvrtak u 21.05 u Odessi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Njihova borba neće biti za IBF titulu jer je Ukrajinac tražio izuzeće
Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu
ŽELI NASTAVITI IGRATI

Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu

U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan, rekao je Luka