Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zoran Mamić: S Al Ainom sam srušio apsolutno sve rekorde

Zoran Mamić: S Al Ainom sam srušio apsolutno sve rekorde
1

Al Ain je u subotu osigurao naslov prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zoran Mamić je vratio naslov Al Ainu nakon tri godine, a sad će s klubom pokušati uzeti prvu dvostruku krunu u povijesti

VIDEO

Oduševljen sam sa svime ovdje, a svi su zadovoljni poslom koji radimo moji suradnici i ja, rekao nam je Zoran Mamić, trener Al Aina.

Bivši trener Dinama je prije dva dana osvojio svoju prvu titulu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Al Ain je kolo prije kraja osigurao naslov prvaka.

 - Al Ain je opet prvak nakon tri godine. Oborili smo sve rekorde ove sezone. Najviše postignutih golova, najmanje primljenih, najduži niz bez poraza. Napravili smo sjajne stvari - rekao je Mamić i dodao:

- Imam ugovor na još godinu dana, do lipnja 2019. godina. Ponuda i upita uvijek ima, ali ne razmišljam o odlasku. Ovdje mi je dobro i vezan sam ugovorom.

Al Ain je prvak, a u srijedu igra polufinale Predsjednikova kupa protiv Shabab Al Ahlija, kluba bivšeg hajdukovca Ante Ercega.

- Malo smo proslavili titulu, ali već smo okrenuti kupu. Al Ain nikad u povijesti nije osvojio dvostruku krunu. Želimo i to osvojiti, da ova sezona bude za povijest - kaže bivši trener Dinama, koji sa svojom momčadi nije izgubio devet utakmica u nizu.

- Naslov prvaka osigurao nam je nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se kod nas igra u prosincu. I to je odlična stvar, sad čekamo tko će nam doći od europskih velikana - dodao je Mamić.

U svibnju njegov Al Ain čeka osmina finala Lige prvaka, utakmice protiv Al Duhaila iz Katara.

- Oni su dobili svih šest utakmica u skupini i neće nam biti lako, ali nadamo se prolasku. Posljednju utakmicu sezone igramo 15. svibnja, a onda ću imati odmor od dva mjeseca. To nikad kao trener u Hrvatskoj nisam mogao imati - nasmijao se Zoran, koji vjeruje kako će Al Ain osigurati četvrtfinale Lige prvaka.

S Dinamom je osvojio tri naslova prvaka i dva Kupa, a HNL pozorno prati.

- Gledao sam derbi, bila je odlična utakmica. Pratim HNL kad god mogu. Naravno da živim s HNL-om, gledam Dinamo, ali i ostale vodeće momčadi - završio je Mamić, koji je u ovom trenutku jedan od najboljih trenera u Aziji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju