Obavijesti

Sport

Komentari 426

Zoran Mamić: Žao mi je što tog huligana nisam jače ošamario

Zoran Mamić: Žao mi je što tog huligana nisam jače ošamario
7

Nisam mogao prijeći preko onoga što mi je rekao za majku. Bio je to klinac, ali da je bio i sveti Petar, opet bih ga udario, rekao je Mamić o navijaču koji ga je vrijeđao

VIDEO

Istina je, udario sam ga. I žao mi je što ga nisam jače udario. Kad mi netko spominje majku u takvom kontekstu, dobije što zasluži, počeo je konferenciju za novinare u Maksimiru Dinamov trener Zoran Mamić.

Pokretanje videa...

24sata TV VIDEO

Dan uoči "presice" u javnost je izašla vijest da je Zoran ošamario navijača koji ga je gnjusno vrijeđao tijekom nedavnog treninga u maksimirskoj šumi. Dinamov trener pred igračima je udario navijača, a veći incident spriječili su članovi stručnog stožera.

- J*** mi je mater narkomansku. Žao mi je što je uopće došlo do ovakve situacije, ali opet bih ponovio to što sam napravio. Bila su trojica. Prije incidenta jedan od njih unio mi se u lice. Napravio bih isto po cijenu batina. Ma sve bih ponovio pa makar dobio batine od nekog jačeg. To je bila takva reakcija - rekao je Zoran i dodao:

- Kad je Zdravko čuo za to, rekao mi je da bi i on napravio isto. Neugodno je kad s tribina viču i vrijeđaju, ali to nije toliki problem kao kad ti to netko u lice kaže.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Incident se dogodio tijekom rastrčavanja dinamovaca u maksimirskoj šumi. Skupina Dinamovih navijača primijetila je igrače Dinama i počela s uvredama prema Zoranu, Zdravku i njihovoj obitelji. Dinamov trener izgubio je živce.

- Bio je to neki klinac, ali nije bitno. Da je bio i sveti Petar, udario bih ga. Nisam se htio suzdržati. Neprihvatljivo je da netko govori onakve stvari kakve mi je taj dečko govorio. Zaštitari? Ne razmišljam o nikakvoj zaštiti za sebe, a niti za igrače tijekom treninga - dodao je Dinamov trener.

Drago mu je da ga na forumima mnogi podržavaju.

- To je lijepo čuti. Normalno se šećem po gradu, restoranima i kafićima i zaista nemam problema. Bilo je par situacija, ali ni blizu koliko bi netko mislio s obzirom na sliku koja se stvara u javnosti. Uz sav respekt prema mojoj funkciji i poslu koji obavljam, sad nisam imao izbora - kaže Mamić.

Murić uopće ne dolazi na treninge

Pričao je Zoran Mamić i o statusu mladih zvijezda Roberta Murića i Alena Halilovića. Prvi ne dolazi na treninge, a drugi je na putu prema Barci.

- Murić uopće ne dolazi na treninge. Njegov nam je odvjetnik javio da ima psiholoških problema. Što se tiče Alena Halilovića, s Barcelonom smo sve dogovorili, ali još nismo ništa potpisali. Ostali su samo tehnički detalji poput liječničkog pregleda i još nekih sitnica - rekao je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 426
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše