Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zubac će zbog covida prekinuti niz od 205 uzastopnih nastupa

Zubac će zbog covida prekinuti niz od 205 uzastopnih nastupa

U veljači 2019. godine LA Lakers su poslali hrvatskog centra u Clipperse i od tada Zubac nije propustio ni jednu utakmicu regularnog dijela, no sad ide u covid protokol

VIDEO

Hrvatski centar Ivica Zubac ušao je u COVID-19 protokol, objavila je njegova momčad Los Angeles Clippers.

Osim hrvatskog košarkaša još je trolist Clippersa završio izvan parketa iz istih razloga (Jay Scrubb, Moses Wright i Brandon Boston Jr.), a Zubac će, kada njegova momčad bude gostovala kod Toronta u prvom sljedećem susretu, propustiti prvu utakmicu osnovnog dijela sezone (ne uključujući doigravanje) otkako je došao u Clipperse.

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

U veljači 2019. godine LA Lakers su poslali hrvatskog centra u Clipperse i od tada Zubac nije propustio ni jednu utakmicu regularnog dijela. Nanizao je čak 205 nastupa, ali je taj niz stao. Na toj ljestvici bio je drugi najbolji među svim aktivnim košarkašima.

Najduži niz ima igrač Phoenixa Mikal Bridges koji u ovom trenutku ima 261 utakmicu u nizu u osnovnom dijelu sezone.

Durant se vratio, Brooklyn izgubio

Košarkaši Philadelphije upisali su treću pobjedu u nizu u NBA ligi, a ostvarili su je kod Brooklyna, najbolje momčadi Istočne konferencije.

Philadelphia je slavila 110-102 premda se domaćinu za ovaj susret vratio Kevin Durant, trenutačno najbolji igrač lige, koji je prethodnih deset dana bio u zdravstvenom i sigurnosnom protokolu.

U izjednačenoj utakmici ključni igrači pobjedničkog sastava bili su Joel Embiid s 34 poena i sedam skokova, ali i sjajni prošlosezonski novak Tyrese Maxey koji je ubacio 25 poena (šut za tri poena 5-8), a imao je i sedam skokova te četiri asistencije.

Durant je vrlo kvalitetno obavio povratak na parkete te je ubacio 33 koša uz šest skokova i četiri asistencije. Novu je dobru utakmicu imao i James Harden koji je također ubacio 33 poena, ali je gotovo polovica od toga bila s linije slobodnih bacanja (14 od 18). Ipak, udarni tandem Netsa nije imao dovoljnu potporu od suigrača, a kompletna klupa Brooklyna ubacila je samo devet poena.

NBA: Philadelphia 76ers at Brooklyn Nets

Prvak Milwaukee se poigrao s Orlandom u gostima. Kod pretposljednje momčadi na ljestvici Istoka Milwaukee je pobijedio 136-118 čime je upisao petu pobjedu u nizu.

Dakako i ovom je prilikom prvi čovjek aktualnih prvaka bio Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 33 poena, a tome je dodao i 12 skokova, pet asistencije i po dvije ukradene lopte te blokade. Odlično su ga pratili Jrue Holiday (25 poena, sedam asistencija i pet skokova) i Khris Middleton (22 poena i šest asistencija). Još su četvorica gostujućih košarkaša bili dvoznamenkasti po broju poena što je bilo previše za Orlando.

U domaćem sastavu izdvojimo Franza Wagnera (20 poena) i Wendella Cartera (14 poena, 10 skokova i pet dodavanja).

Nakon odrađenog COVID-19 protokola u redove Washingtona se vratio najbolji igrač te momčadi Bradley Beal koji je svoj sastav odveo do domaće pobjede protiv Clevelanda od 110-93. Ubacio je Beal 29 poena, a imao je i 10 asistencija te šest skokova. Posebno je nerješiva enigma za Cavse bio u trećoj četvrtini koju je Washington dobio 33-21 čime je prelomio susret.

Utakmica Denvera i Golden Statea je odgođena (jedanaesta ove sezone u ligi) jer Denver nije mogao složiti momčad za utakmicu. Osim trenera Malonea u Denveru su trenutačno trojica igrača u COVID-19 protokolu, a još su čak šestorica ozlijeđena.

NBA, rezultati:

  • Brooklyn - Philadelphia 102-110
  • Orlando - Milwaukee 118-136
  • Washington - Cleveland 110-93
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve