Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zubac je ubacio deset u visokoj pobjedi, Bogdanović bolestan. Sjajna partija Nikole Vučevića

Zubac je ubacio deset u visokoj pobjedi, Bogdanović bolestan. Sjajna partija Nikole Vučevića

Clippersi su na domaćem parketu bili uvjerljivi protiv Houstona (121-100), a Detroit je bez najboljeg strijelca izgubio od New Yorka 117-104. To mu je već 35. poraz u 47. utakmici

VIDEO

Košarkaši Los Angeles Clippersa pred svojim su navijačima s uvjerljivih 121-100 svladali Houston Rocketse, a hrvatski centar Ivica Zubac je u pobjedu ugradio deset koševa, pet skokova i dvije blokade. 

Clippersi su suparnika slomili u posljednjoj četvrtini koja je završila 30-10 za domaću momčad koju su predvodili Terance Mann sa 31 košem i Kawhi Leonard sa 30 poena.

Pokretanje videa...

Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši VIDEO

Kod Houstona je najbolji strijelac bio Eric Gordon sa 24 koša, a 22 je ubacio Kenyon Martin Jr. Clippersi su s omjerom 23-22 na šestom mjestu ljestvice Zapadne konferencije NBA lige, a Rocketsi su na začelju sa 10-33.

Detroit Pistonsi su doživjeli 35. poraz u sezoni, izgubivši u svojoj Little Caesars Areni od New York Knicksa sa 104-117, a u njemu nije sudjelovao najbolji strijelac domaće momčadi Bojan Bogdanović, koji je utakmicu propustio zbog bolesti.

Knickse je do 25. pobjede u sezoni predvodio Julius Randle sa 42 koša i 15 skokova, a Jalen Brunson je za pobjednike ubacio 27 poena. Kod Detroita su najbolji bili Saddiq Bay i Jaden Ivey sa po 21 košem svaki.

Knicksi su s učinkom 25-19 na šestom mjestu ljestvice Istočne konferencije NBA lige, dok je Detroit na 14. poziciji s učinkom 12-35.

NBA: Golden State Warriors at Chicago Bulls

Chicago je prekinuo niz od tri poraza pobijedivši Golden State Warriorse sa 132-118, a sjajnu utakmicu je za Bullse odigrao Nikola Vučević koji sa 43 koša i 13 skokova bio najbolji igrač dvoboja. Zach LaVine je za pobjednike dodao 27 poena uz devet skokova i šest asistencija.

Kod Warriorsa, koji su na gostovanjima u ovoj sezoni doživjeli 17 poraza u 21 nastupu, Klay Thompson je postigao 26, a Stephen Curry 20 koševa.

Chicago je s učinkom 20-24 na desetom mjestu u Istočnoj konferenciji, dok su branitelji naslova sa 21-22 na osmom mjestu Zapadne konferencije.

NBA, rezultati:

  • Detroit - New York 104-117
  • LA Clippers - Houston 121-100
  • Chicago - Golden State 132-118
  • Brooklyn - Oklahoma City 102-112
  • San Antonio - Sacramento 119-132
  • Denver - Orlando 119-116
  • Portland - Dallas 140-123
  • LA Lakers - Philadelphia 112-113
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...
BOJKOT?

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...

Plus+ Čak 17 igrača nije konkuriralo za Istru zbog ozljeda, ali tko je ozlijeđen, a tko "ozlijeđen" i samo želi spojiti bolovanje s odmorom, veliko je pitanje. Koje je otvorila poruka Torcide u Puli...

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti