Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zug im je pobegel: Švicarci svladali 'Medvjede' u Ledenoj

Zug im je pobegel: Švicarci svladali 'Medvjede' u Ledenoj
5

Hokejaši Medveščaka izgubili su od švicarskog prvoligaša EV Zuga 4-0 ( 0-2 ,0-1, 0-1 ) na memorijalnom turniru Ferdo Spajić, ali su zato pošteno istukli goste

VIDEO

Medvjedi su uvjerljivo izgubili drugi susret na memorijalnom turniru Ferdo Spajić i to od švicarskog prvoligaša Zuga. 'Medvjedi' su poraženi s 4-0, pred 3000 vjernih navijača koji su došli u Ledenu dvoranu.

'Medvjedi' su teško mogli očekivati više bez kapetana Alana Letanga i Franka Banhama koji su utakmicu pratili iz vip lože.

U susretu bez previše uzbuđenja između Švicaraca i domaćina Medveščaka za malo vatre na ledu pobrinuli su se igrači krajem susreta i to tučnjavom koje bi se posramili i profesionalni borci.

Najratoborniji igrač Medveščaka bio je novopridošli Tom Zanoski. Novopečeni 'Medvjed' je deset minuta prije kraja hrvačkim zahvatom oborio igrača Zuga Schnydera na led i izudarao ga šakama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ma izgledalo je tužnije nego što ja zapravo bilo, to je sve dio igre. Dogodi se. Puno je emocija na ledu pogotovo kad se gubi pa je malo zaiskrilo - rekao je Zanoski.

Zanoski se potukao i pet minuta kasnije ovoga puta u paru sa Pascalom Morencyjem.

- Ha ha, Pascal je specijalist za tučnjave, mogao bi me nešto i naučiti - rekao je Tom Zanoski koji je iz obračuna izvukao samo malu posjekotinu iznad oka.

Zagrebačka publika obojicu ih je nagradila ovacijama.

- Hvala im, ali nisam ih čuo samo sam gledao kako ću ga udariti - dodao je Zanoski.

Ratobornu atmosferu na ledu uoči početka utakmice nitko nije mogao naslutiti. Dapače, navijači Zuga,njih pedesetak koliko je došlo ispratiti svoju momčad na turniru u Zagrebu, skupili su 3 800 kuna i donirali ih omladinskom pogonu Medveščaka.

Miljenik zagrebačke publike John Hećimović nije prošao na probi u ljubljanskoj Olimpiji i vratio se u Zagreb, ali ga večeras nije bilo u Ledenoj dvorani.

No gubitak mezimca Hećimovića izgleda nije previše pogodilo navijače, bar njih 1850 koliko ih je, kako su javili iz kluba kupilo godišnje karte na novu sezonu 'Medvjeda'.

Hokejaši Medveščaka u nedjelju igraju posljednju utakmicu na turniru. U 16 sati izaći će na led protiv hokejaša njemačkog Münchena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...