Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Zula novi trener Zagreba i novi izbornik Hrvatske?

Dražen Anzulović navodno nije sretan u Belgiji. U tome čelnici Zagreba vide svoju šansu, a ništa nemaju ni protiv toga da Zula bude izbornik...

Igor Kralj
Foto: Igor Kralj
2 komentara

U četvrtak će delegacija HKS-a (predsjednik Danko Radić i tajnik Željko Drakšić) putovati u Rim. Cilj putovanja je jedan i jedini - nagovoriti Jasmina Repešu da ostane izbornik hrvatske reprezentacije! No šanse da u tome uspiju su minimalne. Jasko je, kada je dolazio, sam sebi zacrtao da želi odvesti Hrvatsku na Olimpijske igre u Pekingu. U tome je i uspio, ali usput se i "potrošio". Raditi na dvije fronte, i u klubu i u reprezentaciji, doista nije lako i zato je Repeša vjerojatno blizu odluci da prepusti momčad nekome drugome. I ostane uz reprezentaciju eventualno u ulozi savjetnika.
A tko bi bolje nastavio ono što je započeo Jasmin Repeša nego njegov prvi suradnik proteklih godina - Dražen Anzulović. Istodobno je i Zagreb ostao bez trenera, nakon što je Željko Pavličević podnio ostavku, pa se kuloarima zakotrljala zanimljiva priča. Zula je na početku svoga trenerskog puta bio trener Zagreba i ambiciozna uprava kluba iz Trnskog sada ga želi vratiti na "mjesto sreće". Trener koji trenutačno radi u belgijskom Charleroiu ne krije da je u kontaktu s ljudima iz Zagreba, ali:
- Čujem se s njima često, ipak sam puno godina proveo u Trnskom - rekao je Anzulović za VL. O mogućem angažmanu u Zagrebu nije rekao ništa, ali indikativno je i samo to da postoje kontakti. Ni o priči po kojoj je baš on najveći favorit za klupu reprezentacije Zula navodno ne zna previše:
- Nemam pojma o tome - kratko je rekao Zula.
Uprava Zagreba, govore kuloari, nema ništa protiv da Dražen Anzulović usporedno vodi i njihov klub i reprezentaciju. Što je samo još jedan detalj koji ide u prilog ovoj priči. Danko Radić je nedavno rekao kako je logično da će kandidati za novog izbornika, uz Anzulovića, biti još i Spahija i Perasović. Prvi je trener u španjolskoj ACB ligi i nema mogućnost istodobno voditi i reprezentaciju, drugi je na početku zahtjevnoga posla u Ciboni. Dakle...

Naši partneri pišu
Message