Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zupcu ukrali Rolex od 20.000 $, zatekao je provalnike u bijegu

Zupcu ukrali Rolex od 20.000 $, zatekao je provalnike u bijegu

Hrvatski košarkaš je po povratku iz šetnje uočio ljestve koje su bile naslonjene na njegovu kuću. Ubrzo je i čuo komešanje, a to su bila dva lopova koja su bježala s njegovog imanja. Nije poznato što su mu sve ukrali

VIDEO

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac (23) posljednjih pet godina živi američki san igrajući u NBA ligi, no ovaj put je osjetio i lošu stranu američkog svijeta. 

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Kako javlja američki tabloid TMZ, provalnici su upali u Zupčevu kuću i ukrali mu Rolex vrijedan 20.000 dolara. Zubac je prije dvije godine kupio vilu u Los Angelesu za 20 milijuna kuna.

Danas tamo živi sa suprugom Kristinom, a prije tjedan dana odlučio je malo izaći iz luksuznog doma. Po povratku na imanje vidio je ljestve koje su bile naslonjene na vanjski zid, a vodile su do balkona na drugom katu.

NBA: Charlotte Hornets at Los Angeles Clippers

Nedugo nakon toga čuo je komešanje i vidio dvojicu zamaskiranih muškaraca kako bježe s njegovog imanja i preskaču ogradu. Pozvao je policiju koja je stigla u njegov dom. Dok su oni stigli, lopovi su već zbrisali. 

TMZ piše kako je kuća bila zaključana i ima alarm, ali lopovi su smislili alternativni način za upasti u luksuznu vilu. Kuća se nalazi u elitnoj četvrti Mar Vista pa je svima nejasno kako su provalnici uspjeli nezapaženo ući. Istraga je i dalje u tijeku, nije poznata ukupna materijalna šteta, kao ni je li tijekom provale netko bio u kući. 

Zubac je posljednjih pet godina stanovnik Los Angelesa. Prvo je stigao kao igrač Lakersa, a od 2019. godine je bitan kotačić u momčadi Clippersa gdje igra u startnoj petorci. Prije dvije godine hrvatski košarkaš potpisao je četverogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara pa se počasti kupivši kuću za 20 milijuna kuna. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger