Sport

Komentari 10

Zupcu ukrali Rolex od 20.000 $, zatekao je provalnike u bijegu

Zupcu ukrali Rolex od 20.000 $, zatekao je provalnike u bijegu

Hrvatski košarkaš je po povratku iz šetnje uočio ljestve koje su bile naslonjene na njegovu kuću. Ubrzo je i čuo komešanje, a to su bila dva lopova koja su bježala s njegovog imanja. Nije poznato što su mu sve ukrali

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac (23) posljednjih pet godina živi američki san igrajući u NBA ligi, no ovaj put je osjetio i lošu stranu američkog svijeta. 

Kako javlja američki tabloid TMZ, provalnici su upali u Zupčevu kuću i ukrali mu Rolex vrijedan 20.000 dolara. Zubac je prije dvije godine kupio vilu u Los Angelesu za 20 milijuna kuna.

Danas tamo živi sa suprugom Kristinom, a prije tjedan dana odlučio je malo izaći iz luksuznog doma. Po povratku na imanje vidio je ljestve koje su bile naslonjene na vanjski zid, a vodile su do balkona na drugom katu.

NBA: Charlotte Hornets at Los Angeles Clippers

Nedugo nakon toga čuo je komešanje i vidio dvojicu zamaskiranih muškaraca kako bježe s njegovog imanja i preskaču ogradu. Pozvao je policiju koja je stigla u njegov dom. Dok su oni stigli, lopovi su već zbrisali. 

TMZ piše kako je kuća bila zaključana i ima alarm, ali lopovi su smislili alternativni način za upasti u luksuznu vilu. Kuća se nalazi u elitnoj četvrti Mar Vista pa je svima nejasno kako su provalnici uspjeli nezapaženo ući. Istraga je i dalje u tijeku, nije poznata ukupna materijalna šteta, kao ni je li tijekom provale netko bio u kući. 

Zubac je posljednjih pet godina stanovnik Los Angelesa. Prvo je stigao kao igrač Lakersa, a od 2019. godine je bitan kotačić u momčadi Clippersa gdje igra u startnoj petorci. Prije dvije godine hrvatski košarkaš potpisao je četverogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara pa se počasti kupivši kuću za 20 milijuna kuna. 

 

Najčitaniji članci