Sport

Komentari 17

Zvijezda Cityja Putinu zaželjela smrt pa zahvalila BBB-ima...

Zvijezda Cityja Putinu zaželjela smrt pa zahvalila BBB-ima...

Nadam se da ćeš umrijeti u boli i patnji, čudovište, poručio je lijevi bek Manchester Cityja Oleksandr Zinčenko ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, a kasnije zahvalio Boysima na porukama podrške Ukrajini

Sjajni ukrajinski nogometaš Oleksandr Zinčenko (25) jako je zabrinut zbog rata u svojoj domovini. Ukrajinu je u četvrtak ujutro napala Rusija. Ukrajinske vlasti potvrdile su da je poginulo 137 njihovih vojnika i civila.

POGLEDAJTE VIDEO: Putin prijeti svima koji se umiješaju

Lijevi bek Manchester Cityja aktivan je na društvenim mrežama i upozorava na tešku situaciju u Ukrajini. U jednoj objavi žestoko se obrušio na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Nadam se da ćeš umrijeti u boli i patnji, čudovište", poručio je Zinčenko Putinu, a njegova objava ubrzo je obrisana.

Ukrajinski branič uvjerava da nije on obrisao objavu, već da je to napravio Instagram. Nije ga to obeshrabrilo. Nastavio je tijekom dana dijeliti poruke podrške Ukrajini, a zahvalio se i Bad Blue Boysima, koji su njegovu zemlju podržali tijekom utakmice šesnaestine finala Europske lige sa Sevillom.

Na Maksimir je došlo 9788 gledatelja, a na sjevernoj tribini spomenuti BBB-i su u znak podrške ratom pogođenoj Ukrajini podigli njihove zastave. Pokazali su i transparent s natpisom 'podrška ukrajinskom narodu' te skandirali 'slava Ukrajini'.

Spomenuto skandiranje i poruke podrške Ukrajini možete pogledati OVDJE.

Poruku je prenio i poznati američki sportski portal Bleacher Report na Twitteru.

POGLEDAJTE EMISIJU 24SATA O INVAZIJI UKRAJINE:

Najčitaniji članci