Obavijesti

Sport

Komentari 28

Zvijezda Hajdukovog ljeta, Filip Bradarić, priključio se treningu

Zvijezda Hajdukovog ljeta, Filip Bradarić, priključio se treningu
8

Filip Bradarić u utorak poslijepodne se priključio suigračima u Hajduku. Novo-stari igrač Hajduka koji je cijelo ljeto vapio za povratkom na Poljud, oduševio je navijače posljednji dan

Bradarić je uoči poslijepodnevnog treninga stigao na Poljud, pozdravio se s čelnicima Kluba, obavio je zatim kratak razgovor s trenerom Damirom Burićem, a nakon toga se predstavio i novim suigračima. 

Naime, nije Filip prvi puta u poljudskim hodnicima. Vratio se kući iz Cagliarija. Nije se tamo naigrao, pao je u drugi plan dolascima Nandeza i Nainggolana, a u Hajduku bi uz Hamzu i Nejašmića trebao držati veznu liniju.

S nekima od njih poput Mije Caktaša i Josipa Juranovića je već igrao, dio svlačionice poznaje od prije, a neke će tek upoznati nakon što odrade reprezentativne obveze.  Bradarić je  odmah po dolasku odradio prvi trening. 

- Emocije rade još i sada. Izuzetno sam sretan i zadovoljan, želim da sve što prije počne i da pričam na terenu - poručio je dvadesetsedmogodišnji veznjak u video razgovoru po dolasku na Poljud.