Obavijesti

Stari obrti, kotlovina, ribolov te gastronomski užitci

Stari obrti, kotlovina, ribolov te gastronomski užitci
3

Poslovni dnevnik organizira veliku manifestaciju "Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike Zagrebačke županije" u sklopu projekta Poslovni uzlet

Turniri i natjecanja
Za vas smo pripremili Kotlo Vina show, zabavno-gastronomsko natjecanje u pripremanju kotlovine u kojem će posjetitelji moći pokazati svoje kulinarske vještine i znanja. Za one kojima kuhanje nije tolika strast i užitak, organizirali smo Feeder kup Poslovni uzlet, natjecanje u ribolovu te turnir parova u stolnom nogometu.
Uz to očekuje vas Olimpijada starih sportova na kojoj će se sudionici natjecati u skakanju u vreći, prenošenju jaja na žlici, igri kamena s ramena i sličnim zaboravljenim, a zabavnim aktivnostima.

Za sve one koji se vole kretati tu je Humanitarni maraton, sportsko-humanitarna utrka za sve sudionike. U Jastrebarskom ćete imat priliku za učenje novih i korisnih vještina jer će za vas specijalne postrojbe vatrogasaca ronilaca pripremiti atraktivne pokazne vježbe.

Prijave za KotloVina Show te turnir u stolnom nogometu treba poslati na drazen.dajic@zg.t-com.hr. Savjetujemo da požurite, jer broj mjesta je ograničen.

Zabava i gastronomska ponuda
Kako ne bi nedostajalo zabave cijeli događaj bit će popraćen nastupom domaćih kulturno umjetničkih društava i DJ-eva te Kazališna predstava “Mutikaša” o smiješnim zgode i nezgodama Janka Naguzića i Mate Mutikaše.Mali i srednji poduzetnici te obrtnici Zagrebačke županije imati će priliku predstaviti svoje zanate, proizvode i usluge. Očekuje vas čitav niz domaćih proizvoda jastrebarskih obiteljskih poloprivrednih gospodarstava te upoznavanje sa starim, gotovo zaboravljenim zanatima i obrtima.

Osmišljen je i Dječji kreativni uzlet - kutak namijenjen vašim najmlađima u kojem će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala.

Za kraj vas podsjećamo na edukacije i radionice čiji program nudi raznolik i zanimljiv sadržaj kroz čitav dan. Poduzetnike će educirati stručnjaci iz Algebre, Trening centra, Cotrugli Business Schoola, Leadership&Coachinga, Crowe Horwatha i Altius savjetovanja.
Više o događanju saznajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je