Obavijesti

Show

Komentari 34

Pred raspadom veza J. Lopez i 18 godina mlađeg C. Smarta?

Pred raspadom veza J. Lopez i 18 godina mlađeg C. Smarta?
4

Već je neko vrijeme svjesna toga da njezina veza s Casperom nije zauvijek. A sada joj to govori i srce, otkrio je za portal RadarOnline.com izvor blizak pjevačici

VIDEO

Pjevačica je 5. listopada bila počasna gošća na večeri kampanje za ljudska prava u Washingtonu. Na crvenom tepihu Jennifer Lopez (44) pozirala je s nekoliko gostiju, no među njima nije bio njezin 18 godina mlađi dečko Casper Smart. 

Iako je plesač također bio na ovoj svečanosti, par se nije zajedno fotografirao, a kako tvrdi RadarOnline.com, zajedno nisu viđeni već tri tjedna. Kako piše spomenuti portal, par je pred prekidom veze, a već su tijekom ljeta bili razdvojeni na neko vrijeme.

- Jennifer ne voli govoriti o vezi s Casperom, no u posljednje vrijeme je nekoliko puta natuknula da je među njima nestalo kemije - otkrio je izvor blizak pjevačici te dodao da Jennifer prolazi kroz teško razdoblje.

- Već je neko vrijeme svjesna toga da njezina veza s Casperom nije zauvijek. A sada joj to govori i srce - dodao je izvor te otkrio da Jennifer želi preuzeti odgovornost za svoj život i ne ponavljati greške iz prošlosti. 

Pjevačica je navodno već nekoliko puta pokušala prekinuti vezu s Casperom, a u lipnju joj je to najteže palo. 

- Snimala je film u New Yorku. Kad nisu radili njezine scene, skrivala se u prikolici. Jela je sladoled i izgledala jako umorno. Casper je za to vrijeme na Instagramu objavljivao slike s kampiranja na kojem je bio sam. Jenniferin tim tada ju je počeo pripremati za solo pojavljivanja u javnosti, no onda je Caspera ipak odlučila primiti natrag - ispričao je izvor za RadarOnline. 

Pjevačici se navodno od Caspera najteže rastati zbog njegovog bliskog odnosa s njezinim petogodišnjim blizancima Maxom i Emmom. Jennifer je djecu dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem (45) od kojeg se rastala poslije sedam godina braka. S Casperom je u vezi dvije godine.

J. Lo ne želi raditi sa ženama koje su zgodnije i ljepše od nje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'
UOČI NASTUPA NA SEA STARU

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'

Svojim najvećim hitovima zabavili su publiku na glavnoj pozornici, a među njima su izveli i "Carpe Diem", pjesmu s kojom su se 2023. godine predstavili na Eurosongu

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'
VELIKI USPJEH U CANNESU

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'

Scenarij je nastao prema istinitom događaju. Naoružani pripadnici vojske Republike Srpske su 27. veljače 1993. zaustavili vlak između Beograda i Bara te iz njega izveli 20 civila u mjestu Štrpcima kraj Višegrada
Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'
ISPRIČAO ZA 24SATA

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'

'Čovjek koji nije mogao šutjeti' imat će premijeru na 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Sniman je prema istinitom događaju - ubojstvu 20 nesrpskih civila u Bosni...