Za ovo fino predjelo najbolji je stari kruh jer se lakše poprži, ističe kuharica Matea Mandir McConnell koja će vam u video receptu otkriti i druge male tajne
Lisnato tijesto razvaljajte i podijelite na tri dijela, a potom čašom izrežite krug kako biste dobili savršene jastuke koje ćete puniti raguom, objašnjava kuharica Matea
Osim orecchietta možete iskoristiti bilo koju drugu vrstu tjestenine, ovisno o tome što najviše volite, savjetuje u video receptu kuharica Matea Mandir McConnell
Šampinjone očistite mokrom krpicom ili kuhinjskim ručnikom kako ne bi upili previše vode te ih posolite tek na kraju da ne bi pustili vodu, savjetuje kuharica Matea
Ovaj ukusan recept lako je pripremiti, a važno je imati dobre sastojke. U kuhano vrhnje možete dodavati svoje omiljene arome, pokazuje Matea Mandir McConnell
Idealna za svako druženje i party, pašteta se lako priprema, a može se poslužiti i s krastavcima. Kako ju napraviti pokazat će vam kuharica Matea Mandir MCConnell
Uz prutiće od puretine, pržene sa sjemenkama, odlično pristaju uštipci te domaći tartar umak. Kako ih pripremiti saznajte uz upute simpatične kuharice Matee
Piletina će postati još slađa, a gljive još potpunijeg okusa pripremite li ih na ovaj način. Meso će se fino marinirati u octu s medom, a sve poslužite s crvenom rižom
Ukusna zimska juhu od dvije vrste šampinjona i heljde gotova je za svega 40-ak minuta, a poslužuje se u efektnoj posudi načinjenoj od izdubljenog slasnog peciva
Kuharica Matea Mandir McConell vodit će vas kroz recept za savršeni desert za zimske dane, muffine. A mali trik da bi kolač imao bolji okus otkrit će vam u videu
Kuharica Matea Mandir McConnell otkrit će vam kako pripremiti pileća krilca na američki način, poznatija i kao "Papa Americano", na vrlo jednostavan i brz način