Mići se s ugorom borio više od 15 minuta, ali na kraju je uspio. Da bi mogao nekoliko puta zaroniti, morao je skinuti svoje olovne utege. Kaže kako je ugor jako finog okusa
Ono što mi znamo kao brujet, Talijani zovu brodetto, Francuzi bouillabaisse, a Brazilci moqueca. Ono što je svima zajedničko je svježa riba kuhana u velikom loncu
Ribar Ante Paparić Banov iz Lopara krenuo je u ribolov u ponedjeljak navečer kod Golog otoka. Ostavio je preko noći parangal, a slijedeće jutro se iznenadio ulovom
Sašo Ivančić (58) iz Novog Vinodolskog upecao je na srdelu ugora u podvelebitskom kanalu. Kaže da ga je bilo dosta teško izvući, ali nakon borbe uspio ga je izvući
Velimir Trče u utorak ujutro izvlačio je iz mora vršu u Hodilju kraj Stona na Pelješcu. U njoj je ugledao ugora koji je zubima grizao žicu. Ulovom će počastiti i prijatelje
Proždrljiva riba uživa kad je češkaju štapom. Ugor Oscar u Mulinama na Ugljanu živi već sedam godina. Mještanima je prirastao srcu pa ga još nitko nije probo ostima
ULOV NA PARANGAL: Veliku ribu Nikola Kurić (30) ulovio je u zadarskom kanalu pokraj otoka Sestrunja. Teški kapitalac završio je u restoranu
Ugora su izvukli na palubu. On se počeo bacati naokolo i ponašati agresivno, a ribari su ga jedva uspjeli obuzdati, kaže čitatelj Ivo Antonimić
Antun Odžić (61) iz Crikvenice razveselio se ulovljenim plijenom što ga je upecao u subotu. Ulovio je ugora teškog čak 23 kilograma
Uplašili smo se da smo zakvačili ronioca, a kad sam je vidio, pomislio sam da je som, kazao je uzbuđeno Trpimir Ivanović iz Zagreba
Ugor je morski grabežljivac koji obično teži samo nekoliko kilograma Ribari su osim ugora kapitalca ulovili i grdobinu tešku 23 kilograma