Obavijesti

Tech

Komentari 37

7 najboljih mobitela iz 2014. godine dostupnih u Hrvatskoj

7 najboljih mobitela iz 2014. godine dostupnih u Hrvatskoj
8

Prekrasan dizajn, fantastična kamera, impresivne performanse - ovi mobiteli predstavljeni u 2014. osvojili su i najzahtjevnije kupce, provjerite koji su to

VIDEO

Godina koja je iza nas donijela je mnogo zanimljivih noviteta na tržište pametnih telefona, među ostalim i novi iPhone. Međutim, i drugi su proizvođači svoje konje za trku imali. Prema izboru portala Vipme.hr ovo su najbolji mobiteli koji su izašli na naše tržište 2014. godine:

1. HTC One (M8)

S procesorom od 4 jezgre i 2,3 GHz te 2 GB RAM-a i sve lijepo upakirano u metalno kućište sa 5-inčnim ekranom, ovaj nas je mobitel razveselio početkom 2014. godine. Čak dva zvučnika s prednje strane stvaraju genijalan zvuk, kamera ima 360 stupnjeva panorame, a Sense TV aplikacija omogućuje upravljanjem TV-om.

HTC

2. Samsung Galaxy S5

Ovaj odlični mobitel oduševio nas je kamerom od 16 MP koja lovi izvrsne makro fotke i baterijom koja traje čak 21 sat u radu (ili 67 sati ako slušaš glazbu).

Sa svojim 5,1-inčnim ekranom, S5-ica je prošle godine bila među najboljim mobitelima otpornim na vodu i prašinu.

Samsung

3. Nokia Lumia 930

Ako smo ikada sumnjali u performanse Windows telefona, onda nam ih je sve srušila ova ljepotica! Ovo je najbolji mobitel među mobitelima koji rade na Windows operacijskom sustavu, ali i među ostalim sustavima.

Lumia 930 dolazi s fantastičnom 20 MP kamerom sastavljenom od 6 Carl Zeiss leća, 5-inčnim ekranom i baterijom koja traje više od 15 sati u razgovoru.

Microsoft

4. LG G3

Jednostavna, logična struktura operacijskog sustava ovaj je mobitel plasirala među najbolje mobitele prošle godine.

LG G3 nam je podigao ljestvicu kad tražimo kvalitetu kamere. Dolazi sa 5,5-inčnim ekranom koji u kombinaciji sa 13 MP kamerom s optičkom stabilizacijom slike izrađuje odlične fotografije i snimke.

LG

5. Sony Xperia Z3

Ovaj odlični mobitel oduševio nas je kamerom koja radi pod vodom! S ekranom od konkretnih 5,2 inča, 20,7 MP kamerom otpornom na vodu i baterijom od čak 3100 mAh, koja traje do 21 sat u upotrebi, ovaj nas je mobitel oduševio i mogućnošću spajanja s PS4 kontrolerom. 

Sony Xperia

6. iPhone 6 i 6 Plus

Krajem godine sve nas je iznenadio novi moment iz Applea – veliki ekrani! Bez obzira na to kojem operacijskom sustavu daješ prednost, moraš priznati – svaki put kad nešto izađe iz Appleove tvornice, oduševiš se (barem malo).

Nakon generacija mobitela s ekranima prilagođenima za jednu ruku (jedan palac), iPhone dolazi u dvije veličine: 4,7 i 5,5 inča. Tanak, prekrasan ekran, snažan hardver, odlična kamera.

24sata


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera
SVJETSKA PREMIJERA

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera

U Berlinu smo prisustvovali svjetskoj premijeri nove generacije jednog zaista posebnog i neobičnog Volkswagen automobila

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula
NOVI MODEL

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula

Google DeepMind najavio je novu vrstu modela umjetne inteligencije za medicinska istraživanja koji može predvidjeti strukturu i interakcije svih živih molekula
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić