Obavijesti

Tech

Komentari 1

Aircash i Mastercard predstavili su karticu za sigurnu kupovinu

Aircash i Mastercard predstavili su karticu za sigurnu kupovinu

Predstavljena je jučer poslijepodne u zagrebačkoj kavani Johann Franck, a iz Aircasha objašnjavaju da im je cilj da korisnici savršeno kontroliraju svoju karticu i jednim klikom zakorače u sigurnu kupnju.

VIDEO

Gužve u trgovinama, dugi redovi i ograničena ponuda neki su od glavnih razloga zbog kojih se sve više kupaca odlučuje za kupovinu putem interneta. No na tržištu se pojavila novost – Aircash Mastercard kartica.

Predstavili su je u četvrtak u Zagrebu, a iz Aircasha objašnjavaju da im je cilj da korisnici savršeno kontroliraju svoju karticu i jednim klikom zakorače u sigurnu kupnju.

Aircash Mastercard kartica može se kupiti na svim lokacijama Tiska, Ine i iNovina, a namijenjena je za internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mjestima u cijelom svijetu. Pri njezinom korištenju nema naknada pri plaćanju, nadoplati kartice/novčanika i mjesečnih troškova. Njome se novac može podignuti na svim bankomatima u svijetu.

Iz Aircasha su objasnili da je prednost što vlastiti novčanik može sadržavati više Aircash kartica, a na svakoj od njih se mogu postaviti limiti potrošnje, ograničenja isplate na bankomatima ili online kupovina. Osim toga, kartica tj. novčanik se uvijek može napuniti: gotovinom, kartičnim i bankovnim uplatama te primitkom sredstava na Aircash.

Aircash već postoji kao mobilna aplikacija i mobilni novčanik koji nudi uvijek dostupnu gotovinu isplatom na više tisuća mjesta u Hrvatskoj, slanje i primanje novca, plaćanje raznih usluga direktno iz aplikacije kao što su plaćanje parkinga, kupovinu telekom i PlayStation bonova, nadoplatu ENC uređaja uz prikaz stanja na vašem računu uz naravno sve popuste vezane na HAC ili ARZ račun, plaćanja računa, kupovinu ulaznica za sportske i kulturne događaje, kupovinu karata za trajekte i katamarane kao i kupovinu autobusnih karata za sve relacije u zemlji i inozemstvu.

Uplata na novčanik je bez naknade, gotovinom na svim Ina i Tifon benzinskim postajama, na svim kioscima Tiska ili putem Mastercard, Maestro i Visa kartica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama