Obavijesti

Tech

Komentari 3

Apple Music napokon i kod nas, prvih šest mjeseci je besplatan

Apple Music napokon i kod nas, prvih šest mjeseci je besplatan
3

Apple Music vam je dostupan potpuno besplatno tijekom prvih šest mjeseci, što je odličan mamac za potencijalne korisnike. Nakon probe plaćat ćete ga 44,99 kuna mjesečno

VIDEO

Appleovi korisnici godinama su se osjećali zakinutima jer streaming servisi američkog giganta nisu bili dostupni kod nas. No i tome je sad došao kraj. 

Apple je objavio danas kako je Apple Music postao dostupan korisnicima u Hrvatskoj, a usput i u još 51 novoj zemlji. Uz to, objavili su i da su drugi servisi poput Trgovine ili iClouda... dostupni u 20 novih zemalja. 

Mnogi su noćas po društvenim mrežama dijelili slike da im je Music postao dostupan, a osim na iOS uređajima, možete ga isprobati i na Android telefonima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Apple Music vam je dostupan potpuno besplatno tijekom prvih šest mjeseci, što je odličan mamac za potencijalne korisnike. Naravno, trebate svoj Apple ID da se prijavite i ostaviti podatke o plaćanju. Nakon probnog razdoblja, Apple Music plaćat ćete 44,99 kuna mjesečno. Mnogima će se svidjeti i obiteljska opcija. Tu možete spojiti do šest korisnika, a nakon probnog razdoblja, plaćat ćete ga 69,99 kuna. 

Inače, Appleov glazbeni servis sada je dostupan u 167 zemalja, a u njemu se nudi više od 60 milijuna pjesama. Iako smo na Apple uređajima mogli koristiti cijeli niz streaming servisa, Apple Music mnogima će biti privlačan jer nudi i duboku integraciju s raznim Appleovim uređajima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije