Tech

Komentari 5

CEO okrugli stol: Kako uspješno navigirati promjenama?

CEO okrugli stol: Kako uspješno navigirati promjenama?

Virtualni CEO panel "Navigating through a new business landscape" 9.veljače 2021. donosi odgovore kako izgleda vođenje za vrijeme nezaustavljivih promjena i što donosi budućnost poslovanja i industrije.

Protekla godina mnoge tvrtke natjerala je na preoblikovanje strategije i operativnih modela, kao i prilagodbu organizacijske kulture novim načinima rada. Svoje iskustvo kako su se u tome snašli, lideri vodećih kompanija podijelit će na virtualnom CEO panelu 9. veljače 2021.

Panelisti koji će svojim konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pružiti uvid u ključne teme i trendove su:

Panel će moderirati dr. Terence Tse, istaknuti poslovni stručnjak, prepoznati autor i predavač na COTRUGLI Business School. Dr. Tse ujedno će održati i kratko uvodno izlaganje. Glavne teme panela bit će: promijenjeni globalni poslovni kontekst, poslovna predviđanja za skoriju budućnost i potencijal za poslovni rast pojedinih industrija.

Događaj počinje u 15.00 sati, a prijaviti se možete OVDJE.

Panel organizira COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji koja okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Medijski pokrovitelj: 24sata