Obavijesti

Tech

Komentari 24

Cool gadgeti pod borom: Baš svatko bi im se obradovao

Cool gadgeti pod borom: Baš svatko bi im se obradovao
10

U vrijeme darivanja dopušteno je maštati, a vjerojatno bi se većina ovih cool tehnoloških poklona našla na mnogim listama želja.

VIDEO

Uz zakrivljeni LG-jev OLED 55EA980 više ne morate u kino  

Ako se držimo logike naše Vlade, kupnja ovog spektakularnog TV-a dijagonale 55 inča je i više nego opravdana jer više nikad nećete morati platiti kokice i kinoulaznicu. Izrađen je od plastike ojačane karbonskim vlaknima i ima masu od samo 17 kilograma.  
 www.lg.com 69.999 kn

Fitbit Flex Wireless narukvica zna što radite svaki dan i noć

Stavite je oko ruke i ona će pratiti vašu aktivnost od 0 do 24. Podaci se automatski sinkroniziraju na vaše računalo ili mobitel na kojima možete pratiti napredne statistike ili zadavati ciljeve.  
www.argos.co.uk 80 £

Zakoračite u svijet profesionalne fotografije uz Canon Eos 700D

Canonov bestbuy model snima fotografije i HD video s 18 megapiksela. Funkcija Movie Servo AF omogućuje izoštravanje objekata pri snimanju videa, a ekran dijagonale 3 inča osjetljiv je na dodir. Cijena je u paketu s 18-55 mm objektivom. 
www.anigota.hr 5799 kn

Prvi Logitechov ultratanki touch miš dizajnersko je čudo

Glodavca T630 možete Bluetoothom istodobno povezati na prijenosno računalo, desktop ili tablet. Napaja se preko USB-a, a samo jedna minuta dovoljna je da radi cijeli sat.   
www.centro.hr 458 kn

Apple nastavlja revoluciju s novim Mac Pro računalom

Iz Appleove radionice izašla su svakakva čuda, a od prosinca na redu je još jedno - Mac Pro profesionalno računalo koje u cilindričnom kućištu skriva četverojezgreni procesor s 3,7 GHz, dva grafička procesora, početnih 12 GB RAM-a, podršku za 4K rezoluciju...    
www.apple.com 2999 USD

All-in-one za posao, kuću, zabavu...

Osim kao all-in-one računalo, HP ENVY Rove unatoč dijagonali od 20 inča možete koristiti i kao tablet. Osnovni model pokreće Intelov i3 procesor takta 1,7 GHz, tu je i 4 GB RAM-a, tvrdi disk kapaciteta 1 TB, 720p kamera...
www8.hp.com 7999 kn

LG 29EA93 21:9 IPS UltraWide monitor

Odličan je izbor za profesionalce i igrače jer u dijagonali od 29-inčna raspolaže s čak 2560x1080 piksela. Istodobno može prikazivati sliku s dva izvora uz mogućnost podjele na četiri različita zaslona.  
www.lg.com 3800 kn

Povoljan projektor za multimediju

Epson EH-TW550 HD Ready 3D projektor prikazuje 720p sliku, lagan je za premještanje te može istodobno prikazivati sliku s dva različita izvora. Dolazi s trogodišnjim jamstvom za žarulju. 
www.epson.hr 5450 kn

Sami skuhajte pravi talijanski espresso 

Philips HD8745 priprema espresso od zrna do šalice kave jednim pritiskom. Uz mlaznicu za pjenušanje mlijeka možete napraviti i vrhunski cappuccino. Kružni tok kave automatski se čisti. 
www.elipso.hr 2699 kn

Najbolji filmovi i serije stižu u vaš dom

Apple TV treće generacije omogućuje pristup najboljem TV sadržaju s interneta ili s vašeg iOS uređaja.  U paketu dolazi i najbolji daljinski koji ste ikad imali u ruci. 
www.store.com.hr 1051 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji