Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Danas se u Banja Luci sastaje kreativna industrija regije

Ovaj sada već prepoznatljiv edukativni događaj će na jednom mjestu okupiti predstavnike najutjecajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija

0 komentara

Program se paralelno odvija u tri konferencijske dvorane - Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.

Kompletna agenda događaja je dostupna na poveznici.

Predavači i panelisti iz regije i svijeta, ali i mnogobrojni sudionici pristigli su u grad na Vrbasu. Bojan Dragišić, Izvršni direktor Play Media Day 04, ističe da je sve spremno za veliki broj posjetilaca koji će biti dio ovogodišnjeg događaja.

 

“Ponosni smo što ćemo ove godine imati još više sudionika, koji su prepoznali značaj ovakvog vida edukacije. Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo prije svega kvalitetan program, ali i da ovakav vid edukativnog događaja ponudi i mnogo više od same edukacije. Upravo iz tog razloga, mnogo truda ulažemo u kompletnu produkciju i audio vizualni doživljaj sudionika, te se Play Media Day intenzivno priprema više od šest mjeseci”, ističe Dragišić.

Dijana Tepšić, kreativna direktorica Play Team-a, koji je organizator događaja, ističe da je veoma ponosna na kompletan tim, koji je dao maksimalne napore da ovaj projekt bude jedinstven na našem području, te da privuče veliku pažnju učesnika.

„Ovogodišnji Play Media Day organiziramo u trenutku kada Play Team proslavlja pet godina postojanja, te smo izuzetno sretni što je iza nas mnoštvo uspješnih projekata, koji su ostavili trag i pomjerili granice. Trudili smo se da svojim kreativnim i inovativnim idejama, uvijek ponudimo nešto novo i da zajedničkim snagama pokažemo šta je sve moguće kada se radi timski“, istakla je Dijana Tepšić.

Pored bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, kao i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg ljetnog FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gatsby baru u samom centru Banjaluke, uz odličan muzički nastup glazbenice Lane Hamze & Bend-a.

 

Mnogobrojne poklon aktivacije partnera će i ove godine biti sastavni dio interaktivnih sadržaja. Sudionici će imati priliku da osvoje putovanje za dvoje u Rim koje poklanja Travel 4 Fun, Huawei P30, tablet, ali i još mnoštvo poklona partnera događaja.

Partneri Play Media Day 04 su: Delegacija EU u Bosni i Hercegovini, OSCE, Grad Banjaluka, Addiko Bank, Mtel, Huawei, Molson Coors i Staropramen, Teleklik, Sensation, Franck, Manja, Avon, Hotel Vidović, Gatsby, Travel4Fun, Pickbox i CineStar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message