Obavijesti

Tech

Komentari 5

'Eksplodirajući mačići' igra su koja je zabavna i odraslima

'Eksplodirajući mačići' igra su koja je zabavna i odraslima
4

Kreativni tim koji stoji iza društvene igre Exploding Kittens, igru su opisali kao ''igru s kartama za ljude koje zanimaju mačke, eksplozije, laseri i poneka koza''

VIDEO

Od samog nastanka, društvena igra Exploding Kittens ('Eksplodirajući mačići') pokazala se prilično uspješnom i nevjerojatno popularnom. Naime, osvanula je na  internetskom centru dobrih ideja Kickstarteru pod imenom Exploding Kittens, a uz svoj naziv nosi i ime čuvenog crtača stripova Matthewa Inmana, poznatijeg kao The Oatmeal. Kampanja je prilikom samog lansiranja potraživala samo 10.000 dolara, no u manje od sat vremena nakon lansiranja prikupljeno je čak 600.000 dolara, a cifra je strelovito nastavila rasti.

Kreativni tim koji stoji iza društvene igre Exploding Kittens, igru su opisali kao ''igru s kartama za ljude koje zanimaju mačke, eksplozije, laseri i poneka koza''. Dodatno su igru opisali kao vrlo stratešku verziju ruskog ruleta s mačićima.

Glavni cilj ove otkačene igre je izbjeći eksplodiranje izvlačenjem karata iz kupa. Naime, igrači naizmjence izvlače karte, dok jedan od njih ne izvuče kartu s ''eksplozivnom'' mačkom, čime igra za njega završava. Igraču su na raspolaganju i obrambene karte kojima može izbjeći eksploziju, ali i karte kojima može preskočiti red, napasti drugog igrača, zaviriti u kartu prije nego li je izvuče, pa čak i potajno premjestiti kartu s ''eksplozivnom'' mačkom. Obrambenim kartama, mački se može odvratiti pažnja i nadmudriti  je ručnim laserom, mačjom psihoterapijom ili mnoštvom ukusnih sendviča. 

Igra uz svako novo izvlačenje postaje sve napetija i zabavnija!

Osnovni komplet Exploding Kittens karata uključuje 56 karata (veličine 6,35 x 8,89 cm), uputstva za igranje i kutiju u koju sve to možete spremiti. Društvena igra Exploding Kittens dostupna je u dvije verzije:

Više o igri doznajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook
NOVI PROBLEMI ZA METU

Instagram opet pada globalno, velike probleme ima i Facebook

Probleme bilježe korisnici u SAD-u, Australiji, dijelovima Europe, među kojima je i Hrvatska. Iz Mete se još nisu oglasili, a Downdetector bilježi i probleme u radu Facebooka.

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'
SMETA IM I ZAKON O TAJVANU

Kinezi će odgovoriti na američki zakon o TikToku: 'Ako SAD bude tvrdoglavo ustrajao na odluci...'

Biden je potpisao i odvojeni prijedlog zakona povezan s tim paketom koji zabranjuje TikTok u SAD-u ako ga njegov kineski vlasnik ByteDance ne proda u roku od godinu dana...
U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija
ENDPOINT PROTECT

U A1 nude naprednu zaštitu od kibernetičkih napada koju pokreće umjetna inteligencija

Endpoint Protect nudi poslovnim korisnicima, odnosno poduzećima svih veličina, sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji