Obavijesti

Tech

Komentari 31

Elon Musk nagrađuje vas besplatnim Tesla X modelom

Elon Musk nagrađuje vas besplatnim Tesla X modelom
3

Zanimljiva Muskova nagrada bit će i mogućnost da prije ostalih kupe novi električni automobil sa svim mogućim dodacima za koju postoji poduža lista čekanja

VIDEO

Električni automobili su cool. A najpoznatiji model je definitivno Tesla, odnosno njihov Model S, koji je prodan u preko 75.000 primjeraka.  

Upravo se od Tesle i karizmatičnog glavnog direktora Elona Muska očekuje da uspiju povećati serijsku proizvodnju i s vremenom postanu jači konkurent automobilima s unutarnjim sagorijevanjem. 

Kako bi povećali prodaju Elon Musk se odlučio na motiviranje svih kupaca, ne bi li preko njih došao do novih mušterija. 

Naime, Musk je upravo objavio javno pismo svim zainteresiranima, a posebice vlasnicima Teslinih modela da se uključe u model promoviranja njegovih električnih vozila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Preporuka prijatelja je uvijek bila važan faktor u našoj prodaji. Često mi vlasnici Teslinih vozila kažu da su mnoge prijatelje nagovorili na kupnju našeg električnog vozila. Kao što znate Tesla ne zakupljuje oglasni prostor i ne reklamira vozila. Da to radimo vjerojatno bismo prodali više, ali ne sviđa mi se ideja pokušaja nagovaranja kupnje povezivanjem s pogrešnim povezanostima, kako to bude u reklamama. Osim preko osobne preporuke, vozila prodajemo i u našim salonima, no troškovi takvih dućana su visoki. Ako uspijemo bolje proširiti osobne preporuke, nećemo trebati toliko mnogo novih dućana otvarati - iskreno je pojasnio u otvorenom pismu Elon Musk.  

REUTERS/PXL

Promoviranje vozila svojim prijateljima bit će i bogato nagrađeno. Za svaku preporuku koja rezultira kupovinom dijelit će se nagrada od 1000 dolara. Također, kupac će dobiti popust od 1000 dolara. 

Ako netko uspješno preporuči i tako pomogne u prodaji pet Tesla vozila, taj će dobiti ekskluzivnu turneju nove Tesline Gigatvornice baterija u Nevadi, te pozivnicu za dvije osobe za domjenak otvaranja tvornice. 

No, to nije sve, zanimljiva Muskova nagrada novim promotorima bit će i mogućnost da prije ostalih kupe novi električni automobil, i to limitiranu Model X seriju sa svim mogućim dodacima za koju postoji poduža lista čekanja. 

Za tu privilegiju trebati uspješno kumovati prodaji 10 Teslinih vozila. No, ultimativna nagrada dočekat će onog koji prvi uspješno proda 10 Tesli - taj spretni sretnik dobit će Model X - besplatno! Što je nagrada u vrijednosti od oko 100.000 dolara!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'
ukupno 1850 kvadrata

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica