Tech

Komentari 2

Glazba koju ćete htjeti gledati: Novi Ikea Symfonisk zvučnik možete objesiti kao sliku na zid

Glazba koju ćete htjeti gledati: Novi Ikea Symfonisk zvučnik možete objesiti kao sliku na zid

Sonos i IKEA ugradili su zvučnik u okvir za slike i tako prošrili liniju Symfonisk zvučnika koji su ujedno i komad namještaja u vašem domu

Nakon zvučnika koji je i stolna svjetiljka te zvučnika koji može biti polica, IKEA i Sonos predstavili su najnoviji Symfonisk zvučnik u obliku okvira za slike koji se želi kao umjetnina uklopiti u vaš dom. Za sada dolazi u crnoj ili bijeloj verziji sa zamjenjivim prednjim dijelovima kako bi vam ponudio različite izglede.

- Zvučnik u obliku okvira za slike štedi prostor i može se objesiti na zid kao privlačan umjetnički rad, uskladiti s drugim umjetninama na zidu, postaviti na policu ili na pod, nasloniti na zid. Izmjenjive fronte olakšavaju odabir stila koji odgovara vašem domu - kaže Stjepan Begic, programer proizvoda u IKEA of Sweden.

- Kao dio rastuće IKEA palete pametnih rješenja za dom, ovaj zvučnik doprinosi našoj ambiciji da što većem broju ljudi omogućimo uživanje u kvalitetnijoj svakodnevici - rekao je. 

- Sonosov akustični dizajn znači da zvučnik u obliku okvira za slike zvuči nevjerojatno za tako kompaktan oblik, a aplikacija Sonos omogućava jednostavno postavljanje i korištenje bez napora. Ova dugoročna suradnja dviju tvrtki donosi uzbudljive nove ideje koje će omogućiti sjajna iskustva slušanja u domovima diljem svijeta – i zato se radujemo budućim, novim jedinstvenim proizvodima - rekla je  Sara Morris, glavna produkt menadžerica u Sonosu. Naime trenutno su dostupne dvije fronte, ali IKEA i Sonos najavili su nove, ovisno o regijama pa će biti više opcija za personalizaciju samih okvira i slika. Hoće li biti mogućnosti da se tu dodaju naknadno i vlastite slike još nije poznato.

SYMFONISK zvučnik u obliku okvira za slike povezuje se putem WiFi-a i može se koristiti kao jedini izvor zvuka u sobi, povezan s drugim proizvodima iz asortimana SYMFONISK, ili drugim Sonosovim proizvodima. Kao i prethodni proizvodi SYMFONSIK, novi zvučnik također je dio Sonosovog sustava, što znači da se slušatelji mogu povezati s više od 100 streaming usluga, kao i s čitavim asortimanom Sonosovih proizvoda.

WiFi zvučnik SYMFONISK bit će dostupan od sredine srpnja.