Tech

Komentari 0

Grad Koprivnica nagradila svoje najbolje prosvjetarke, po 2000 kuna dobilo je pet nastavnica

Grad Koprivnica nagradila svoje najbolje prosvjetarke, po 2000 kuna dobilo je pet nastavnica

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, poručio im je kako grad ima dovoljno snage da "učiteljima omogući daljnji razvoj njihovih programa i ideja"

Martina Kobaš, učiteljica engleskog jezika u OŠ Antun Nemčić Gostovinski, Sanja Pakasin, učiteljica likovne kulture u OŠ Braća Radić, Tijana Martić, učiteljica tehničke kulture u OŠ Đuro Ester, Ljubica Živko, edukacijska rehabilitatorica u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju "Podravsko sunce" i Maja Petrović, profesorica klavira u Umjetničkoj školi "Fortunat Pintarić" najbolji su nastavnici u Gradu Koprivnici.

Koprivnica je ove godine prvi put nagradila odabrane prosvjetne djelatnice novčanim iznosom. Nagrađene nastavnice dobile su po 2000 kuna. Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, poručio im je kako grad ima dovoljno snage da "učiteljima omogući daljnji razvoj njihovih ideja", prenosi portal srednja.hr.

A koprivničke učiteljice i nastavnice našle su se i među 511 onih koje je Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo kao najbolje odgojno-obrazovne radnike.

Među najboljima su tri učiteljice iz Osnovne škole Đuro Ester. To su Snježana Mihočka, učiteljica informatike, Tomislava Kraljić, učiteljica francuskog i engleskog jezika i Mirna Kovačić, učiteljica geografije i povijesti.

Među najboljima su i profesorice Marija Gabelica, profesorica povijesti u Srednjoj školi Koprivnica i Marina Njerš, profesorica matematike u Gimnaziji “Fran Galović” Koprivnica.